Leren wandelen met God

Leren wandelen met God - J. Eldredge | Fthsonline.com

... van Eden, waar de Heere God wandelde, bij de wind in de namiddag ... Leren wandelen met God - Hij zoekt het gesprek met jou ... ... . Daarna lezen we over Henoch die wandelde met God. Maar leren wandelen met God doe ik door de jaren met vallen en opstaan - soms lijkt het meer een sukkeldrafje dan een . Maar 'k voel me toch telkens weer uitgenodigd en aangespoord tot die wedloop en geniet eigenlijk best wel van het LEREN wandelen met de Heer mijn God. Beschrijving. Leren wandelen met God: een onvoorstelbare gedachte. De Allerho ... Vallen en opstaan - hoe leer je wandelen met God? - Zij Lacht ... . Leren wandelen met God: een onvoorstelbare gedachte. De Allerhoogste die jou bij de hand neemt en door het leven leidt. Niet alleen met bijbelteksten, boeken en preken, maar ook met woorden die rechtstreeks tot je komen, ergens diep van binnen, op een plekje waar het heel stil is, want Hij spreekt zelden met stemverheffing. Leren wandelen met God: een onvoorstelbare gedachte. De Allerhoogste die jou bij de hand neemt en door het leven leidt. Niet alleen met bijbelteksten, boeken en preken, maar ook met woorden die rechtstreeks tot je komen, ergens diep van binnen, op een plekje waar het heel stil is, want Hij spreekt zelden met stemverheffing. 12 Leren wandelen met God Wat ik je hier aanbied, is een reeks verhalen waarin je kunt lezen hoe het is om ongeveer een jaar met God te wandelen. Ik geef je een blik in mijn dagboek. Of in ieder geval een deel ervan. Het nuttige deel, hoop ik. Toen Ernest Hemingway in 1935 Green Hills of Africa schreef, had hij het gevoel dat hij een Leren wandelen met God een onvoorstelbaar gedachte. De Allerhoogste die jou bij de hand neemt en door het leven leidt. Niet alleen met Bijbelteksten, boeken en preken, maar ook met woorden die rechtstreeks tot je komen, ergens diep van binnen, op een plekje waar het heel stil is, want Hij spreekt zelden met stemverheffing. Wandel met God, en oogst het goede „Wind blijven zij zaaien, en een stormwind zullen zij oogsten." — Hosea 8:7. 1. Hoe kunnen we met Jehovah wandelen? EEN tocht door gevaarlijk gebied zou veiliger verlopen als een ervaren gids de weg zou wijzen. Het zou verstandig zijn met zo'n gids op pad te gaan en niet op eigen houtje. Wandelen lijkt in eerste instantie...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Eldredge
DIMENSIE
5,11 MB
BESTANDSNAAM
Leren wandelen met God.pdf

OMSCHRIJVING

Leren wandelen met God: een onvoorstelbare gedachte. De Allerhoogste die jou bij de hand neemt en door het leven leidt. Niet alleen met bijbelteksten, boeken en preken, maar ook met woorden die rechtstreeks tot je komen, ergens diep van binnen, op een plekje waar het heel stil is, want Hij spreekt zelden met stemverheffing.In de drukte van het leven is dát het probleem. Er zijn zoveel stemmen die zich aan ons opdringen, dat we Gods stem niet of nauwelijks horen. Daarbij komt onze sterke neiging om onafhankelijk te zijn en zelf de problemen op te lossen.John Eldredge kent dit conflict: willen wandelen met God en tegelijk proberen je eigen boontjes te doppen. Toch heeft hij geleerd met God te wandelen. En hij blijft leren.In ‘Leren wandelen met God’ neemt hij u een jaar lang mee en gunt u een kijkje in zijn dagboek, zodat u kunt leren van zijn ervaringen – de goede en de slechte.

Wil je het boek lezen?Leren wandelen met God in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Eldredge. Lezen Leren wandelen met God Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN