Universeel soefisme

Universeel soefisme - H.J. Witteveen | Fthsonline.com

... India is de vader van een modern, universeel soefisme, dat de waarde van alle rel… De weg van liefde, harmonie en schoonheidIn dit boek zet Dr ... Soefi.nl 'Universeel Soefisme' - Home | Facebook ... . H.J. Witteveen uiteen hoe de mystieke stroming van het soefisme behulpzaam kan zijn bij het vinden van het noodzakelijke evenwicht tussen de culturen van Oost en West.De soefi-boodschap van liefde voor en harmonie tussen innerlijke en uiterlijke wereld heeft een universele geldigheid. Zij is diepzinnig in haar eenvoud, praktisch, en ... Universeel Soefisme. jan. 2017 - heden 3 jaar 6 maanden. Leeuwarden. De Stichting beoogt e ... Johannes Witteveen Interview over Universeel Soefisme ... ... . Zij is diepzinnig in haar eenvoud, praktisch, en ... Universeel Soefisme. jan. 2017 - heden 3 jaar 6 maanden. Leeuwarden. De Stichting beoogt een platform te zijn van ontmoeting van alle religies Vanuit deze ontmoeting wil de Stichting bijdragen aan wereldburgerschap dat zich richt op harmonie in diversiteit. Voorzitter Stichting Hindrik Schollema fonds Het Universeel Soefisme is een levensbeschouwing die ervan uitgaat dat alle godsdiensten uit één en dezelfde bron voortkomen en dat alle religies uiteindelijk op dezelfde God zijn gericht. Grondlegger Hazrat Inayat Khan groeide op in India, te midden van verschillende religies. Het boek Universeel soefisme, geschreven door H.J. Witteveen, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 'Universeel soefisme, de weg van liefde, harmonie en schoonheid' door H.J. Witteveen - Onze prijs: €20,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Centrum voor Universeel Soefisme Den Haag. 65 likes · 4 talking about this. Het Universeel Soefisme is een spirituele levenshouding waarin plek is voor alle religies en levensovertuigingen. Universeel soefisme | ISBN 9789076771021 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Universeel soefisme Dr. H.J. Witteveen 210 pagina's ISBN 9076771022 Panta Rhei 2000. Door Odradek . 03/09/2008 om 20 01. Categorie esoterie. geen reacties « Benjamin, Walter: Eenrichtingstraat. Sonnenberg, Petra: Trainen met de tarot van A.E. Waite ... Universeel soefisme reikt methoden aan om deze idealen te verwezenlijken. Een paar jaar geleden ging ik naar Fez in Marokko om mijn meditatiepraktijk te verdiepen onder de leiding van een soefi-sjeich van de . Johannes Witteveen Interview over Universeel Soefisme, Juni 20deel 1. Eredienst met thema: Inleiding over Universeel Soefisme. "Het Universeel Soefisme staat voor de eenheid van religieuze idealen, voor respect voor alle godsdiensten, profeten en heilige boeken en voor de mensheid als geheel." Een Soefist zegt dat er één god bestaat, maar in de loop der eeuwen is de boodschap/het goddelijke licht verspreid door verschillende boodschappers....

INFORMATIE

AUTEUR
H.J. Witteveen
DIMENSIE
5,69 MB
BESTANDSNAAM
Universeel soefisme.pdf

OMSCHRIJVING

De weg van liefde, harmonie en schoonheidIn dit boek zet Dr. H.J. Witteveen uiteen hoe de mystieke stroming van het soefisme behulpzaam kan zijn bij het vinden van het noodzakelijke evenwicht tussen de culturen van Oost en West.De soefi-boodschap van liefde voor en harmonie tussen innerlijke en uiterlijke wereld heeft een universele geldigheid. Zij is diepzinnig in haar eenvoud, praktisch, en direct toepasbaar in het dagelijks leven. Daarom kan het soefisme bij uitstek de basis leggen voor de nieuwe culturele samenhang waarnaar we op zoek zijn.

Wil je het boek lezen?Universeel soefisme in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H.J. Witteveen. Lezen Universeel soefisme Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN