Een kwestie van hoffelijkheid

Een kwestie van hoffelijkheid - Amor Towles | Fthsonline.com

... 16,95 | Een kwestie van hoffelijkheid - Amor Towles - 9789022959893 ... Afgelopen: Win Een kwestie van hoffelijkheid | Lifestylelog ... . New York, oudjaarsavond 1937: de vriendinnen Katey en Eve, twee provinciaalse schoonheden die de wereld willen veroveren, laten in een jazzkelder hun oog vallen op de charmante Tinker Grey. Een turbulente ménage à trois begint, tot een auto-ongeluk een einde maakt aan hun spel. Na het lezen van de debuutroman "Een kwestie van hoffelijkheid" van Amor Towles zal het drinken van een martini - met een olijf- voor u altijd dat beetje "extra" hebben! We schrijven New York 1966. Katey Kontent en haar echtgenoot Val bezoeken in het Museum van Mod ... Boekgrrls: Amor Towles - Een kwestie van hoffelijkheid ... . Katey Kontent en haar echtgenoot Val bezoeken in het Museum van Moderne Kunst een fototentoonstelling van de fotograaf Walker Evans. Een kwestie van hoffelijkheid / druk 1 | Amor Towles, René van Veen | ISBN: 9789022959893 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Een jaar later heeft ze veel bijgeleerd. Dan weet ze hoe ze boven Park Avenue een papieren vliegtuigje in de lucht kan werpen, hoe een roodharige zich door het leven slaat, hoe je het allerhoogste kunt blijven nastreven, dat 'ja' soms meer kwaad dan goed doet en beseft ze dat alles uiteindelijk een kwestie van hoffelijkheid is....

INFORMATIE

AUTEUR
Amor Towles
DIMENSIE
9,7 MB
BESTANDSNAAM
Een kwestie van hoffelijkheid.pdf

OMSCHRIJVING

Een kwestie van hoffelijkheid vertelt tegen de achtergrond van het New York in de jazz-age over het beslissende jaar in het leven van Katey Kontent, vijfentwintig jaar oud en gewapend met een grote intelligentie, opgewekte humor, een paar mooie benen en eigenzinnig lef. New York, oudjaarsavond 1937: de vriendinnen Katey en Eve, twee provinciaalse schoonheden die de wereld willen veroveren, laten in een jazzkelder hun oog vallen op de charmante Tinker Grey. Een turbulente ménage à trois begint, tot een auto-ongeluk een einde maakt aan hun spel. Met als vrienden een verlegen multimiljonair, een uitvreter uit het welvarendste deel van Manhattan en een vastberaden weduwe die haar tijd ver vooruit is, ervaart Katey uit de eerste hand welke waardigheid de hoogste kringen ontlenen aan rijkdom en status. Maar ook leert zij hun onder de oppervlakte sluimerende ambities, jaloezie, onbetrouwbaarheid en wensdromen kennen. Ze wacht op een kans Tinker terug in haar leven te halen en ontdekt zo hoe persoonlijke keuzes kunnen helpen om met verlies om te gaan.

Wil je het boek lezen?Een kwestie van hoffelijkheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Amor Towles. Lezen Een kwestie van hoffelijkheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN