Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek

Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek - Judit Gera | Fthsonline.com

...ten behoeve van het onderwijs in de Neerlandistiek extra muros (buiten het taalgebied) ... Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale ... ... . Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek Judit Gera & A. Agnes Sneller. Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek Judit Gera & A. Agnes Sneller . Buiten Nederland en Vlaanderen bestaan er ongeveer driehonderd vakgroepen Nederlandse Taal en Cultuur. Het vakonderdeel letterkunde maakt ... Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale ... Inleiding literatuurge ... Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale ... ... ... Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale ... Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek. ... Het boek kan als studie- en leerboek dienst doen in de gehele internationale neerlandistiek. Links naar meer informatie: boekpagina op de website van de uitgever. Leg in ... Koop nu Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek van Judit Gera, A. Agnes Sneller bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek. Buiten Nederland en Vlaanderen bestaan er ongeveer driehonderd vakgroepen Nederlandse Taal en Cultuur. Het vakonderdeel letterkunde maakt vrijwel overal deel uit van het curriculum. Docenten en studenten moeten echter werken met lesmateriaal dat niet voor hen is geschreven....

INFORMATIE

AUTEUR
Judit Gera
DIMENSIE
4,90 MB
BESTANDSNAAM
Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek.pdf

OMSCHRIJVING

Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek 1e druk is een boek van Judit Gera uitgegeven bij Verloren B.V., Uitgeverij. ISBN 9789087041335 Buiten Nederland en Vlaanderen bestaan er ongeveer driehonderd vakgroepen Nederlandse Taal en Cultuur. Het vakonderdeel letterkunde maakt vrijwel overal deel uit van het curriculum. Docenten en studenten moeten echter werken met lesmateriaal dat niet voor hen is geschreven. Dat is lastig, omdat dit materiaal voortbouwt op een bepaalde basiskennis van de Nederlandse literatuur die in het Nederlandse voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Agnes Sneller en Judit Gera, beide betrokken bij het onderwijs aan studenten Nederlands extra muros, hebben daarom een literatuurgeschiedenis geschreven speciaal voor deze doelgroep. In zeven chronologisch geordende hoofdstukken worden de hoogtepunten uit de Nederlandse literatuur van zowel Vlaanderen als Nederland besproken. In elk hoofdstuk wordt bovendien aandacht besteed aan de historische context. Ook worden er verschillende literatuurbenaderingen behandeld en tekstanalyses gegeven. Alle hoofdstukken worden afgesloten met een aantal opdrachten. Het boek kan als studie- en leerboek dienst doen in de gehele internationale neerlandistiek.

Wil je het boek lezen?Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Judit Gera. Lezen Inleiding literatuurgeschiedenis voor de internationale neerlandistiek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN