Shetlandkant breien

Shetlandkant breien - Elisabeth Lovick | Fthsonline.com

...rde Shetlandschapen. Dit geweldige boek, Shetlandkant breien, hier wil ik al jaaaaaren iets mee maken, en ik heb er zelfs al wol voor klaar liggen! Piepkleine wiebeloogjes (waarvoor die nodig zijn vertel ik nog) bracht ik ook mee en de linten waren in aanbieding, heb je toch altijd nodig? Brei op een rondbreinaald van goede kwaliteit, ook al brei je heen en weer ... Top Honderd | Zoekterm: haakpatronen boeken nederlands ... . Hier kunnen veel steken op. Kopieer het patroon. Gebruik een naaldenteller of bijvoorbeeld een magnetisch lineaal. Hiermee kun je precies bijhouden op welk deel van het patroon je bent. Soms is één herhaling wel 60 naalden!! Haal foutjes gelijk uit. De Shetlandeilanden vormen een archipel in de Atlantische Oceaan, ten noordoosten van het vasteland van Schotland. Van de ongeveer 100 eilanden zijn er 15 bewo ... Shetlandkant breien - Online bestellen bij Wolplein.nl! ... . Gebruik een naaldenteller of bijvoorbeeld een magnetisch lineaal. Hiermee kun je precies bijhouden op welk deel van het patroon je bent. Soms is één herhaling wel 60 naalden!! Haal foutjes gelijk uit. De Shetlandeilanden vormen een archipel in de Atlantische Oceaan, ten noordoosten van het vasteland van Schotland. Van de ongeveer 100 eilanden zijn er 15 bewoond. Het belangrijkste eiland is Mainland. Het is een groep heuvelachtige eilanden met mooie glooiende groene heuvels. Langs de kustlijn ......

INFORMATIE

AUTEUR
Elisabeth Lovick
DIMENSIE
10,2 MB
BESTANDSNAAM
Shetlandkant breien.pdf

OMSCHRIJVING

Shetlands kantbreiwerk heeft een verfijndheid die enorm complex lijkt en bijna onhaalbaar voor de breier en breister van nu. Maar met wat oefening kan iedereen die kan opzetten en afkanten, recht en averecht kan breien, ook deze prachtige techniek leren beheersen. Shetlandkant breien is geschreven voor beginnende breiers en neemt ze bij de hand bij het breien, van hun eerste ‘omslag’ tot complexe ajourpatronen.

Wil je het boek lezen?Shetlandkant breien in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elisabeth Lovick. Lezen Shetlandkant breien Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN