Sores en zegen

Sores en zegen - Piet De Jong | Fthsonline.com

...dominee heeft meegemaakt. Hoe kwam hij tot bekering? Waarom heeft een kerkscheuring hem zoveel pijn gedaan? Hoe zag hij zijn kerk in Rotterdam opbloeien? We nemen een aantal hoogte- en dieptepunten met hem door! 'Sores en zegen, Mijn verhaal met de kerk' door Pieter de Jong - Onze prijs: €19,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Sores en zegen | Pieter de Jong ... Piet de Jong: Sores en zegen - Geloven in de Delta ... . Mijn verhaal met de kerk. Zet op mijn lijst . Voor Piet L. de Jong begon het allemaal in het dorpje Zoutelande, waar hij als jongetje opgroeide in de kleine gereformeerde gemeente. Sores en zegen; €9,99 . ISBN 9789023954194 Druk vanaf 1e Verschenen 13-03-2018 Taal Nederlands Bindwijze Ebook Rubriek Religie. Sores en zegen Piet Jong Mijn verhaal met de kerk. Let op, dit is een ebook! 0 van 5 Boekty ... Sores en Zegen by P.L. de Jong - goodreads.com ... . Zet op mijn lijst . Voor Piet L. de Jong begon het allemaal in het dorpje Zoutelande, waar hij als jongetje opgroeide in de kleine gereformeerde gemeente. Sores en zegen; €9,99 . ISBN 9789023954194 Druk vanaf 1e Verschenen 13-03-2018 Taal Nederlands Bindwijze Ebook Rubriek Religie. Sores en zegen Piet Jong Mijn verhaal met de kerk. Let op, dit is een ebook! 0 van 5 Boektype ... Bestel Sores en zegen van Piet de Jong. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd het levensverhaal van ds. Piet L. de Jong, predikant van o.a. de Pelgrim Fathers Kerk in Rotterdam over zijn weg door de kerken en in de theologie. Sores en Zegen book. Read 4 reviews from the world's largest community for readers. Voor Piet L. de Jong begon het allemaal in het dorpje Zoutelande, waa... Hij groeide er op als klein jongetje, en maakte later de overstap als predikant naar de Protestantse Kerk. Dit boek vertelt het verhaal van zijn geestelijke om Sores en zegen, Piet de Jong - Ebook - 9789023954194 | AKO boeken 9789023954194 902395419X Sores en zegen Voor Piet L. de Jong begon het allemaal in het dorpje Zoutelande, in de gereformeerde gemeente. Hij groeide er op als klein jongetje, en maakte later de oversta Voor Piet L. de Jong begon het allemaal in het dorpje Zoutelande, waar hij als jongetje opgroeide in de kleine gereformeer...

INFORMATIE

AUTEUR
Piet De Jong
DIMENSIE
6,22 MB
BESTANDSNAAM
Sores en zegen.pdf

OMSCHRIJVING

Voor Piet L. de Jong begon het allemaal in het dorpje Zoutelande, waar hij als jongetje opgroeide in de kleine gereformeerde gemeente. Later, als student theologie, maakte hij de overstap naar de Nederlandse Hervormde kerk, waar hij vervolgens predikant werd.In dit boek vertelt hij het verhaal van zijn geestelijke omwandeling. Van de kleine bevindelijke dorpsgemeente naar uiteindelijk de missionaire stadsgemeente Delfshaven. Hij deelt met de lezer hoe kerkelijke wendingen ook persoonlijke halteplaatsen werden, maar blikt ook vooruit en neemt de lezer mee in zijn visie op de toekomst van de kerk. Rode draad door het levensverhaal van ds. De Jong is zijn liefde voor de kerk.Een persoonlijk boek over de kerk en het predikantenbestaan , geschreven door een geboren verteller en gelouterd theoloog.

Wil je het boek lezen?Sores en zegen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Piet De Jong. Lezen Sores en zegen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN