Atlas Van Het Bijbelse Continent

Atlas Van Het Bijbelse Continent - Jean Klare | Fthsonline.com

...eldformaat: 24,5 x 16,5 De genoemde afmetingen ... Atlas Van Het Bijbelse Continent | Gratis boeken ... ... ... Atlas van het bijbelse continent: gedetailleerde cartografie van het landschap van het bijbelse continent met 24 platen in kleur en volledige plaatsnamenindex. Klaas Smelik (UGent) Author Klaas Smelik (UGent) Organization. Department of Languages and cultures of the Near East and North Africa (ceased 1-1-2013) Jean Klare, Klaas A.D. Smelik Atlas van het bijbelse continent. gedetailleerde cartografie van het landschap ... Atlas van het bijbelse continent : gedetailleerde ... ... . gedetailleerde cartografie van het landschap van het bijbelse continent met 24 platen in kleur en volledige plaatsnamenindex. Gedrukt boek . Verbeelding van de inhoud en boodschap van de Bijbel in de vorm van kaarten van een imaginair continent. Het rijk van Alexander de Grote - Dan. 2:39; 8 Het verdeling van het rijk van Alexander de Grote - Dan. 8 Palestina onder Ptolomeus - Dan. 8 Het rijk van Seleucus en Antiochus - Dan. 8:9-12; 8:23-25 De veldtochten van Antiochus IV tegen Egypte - Dan. 11 Het ontstaan van het Romeinse Rijk - Dan. 2:40; Luc. 2:1-3. De vier Evangeliën In navolging van dit succes heeft Jean Klare een nieuwe wereld gecreëerd, met teksten van Klaas Smelik: Het Bijbelse Continent. Deze kaarten zijn anders dan gewone kaarten. Ze sluiten aan bij gedeelten uit het Oude en het Nieuwe Testament, maar ze gaan anders dan een traditionele atlas van de Bijbel voorbij aan het feitelijke landschap waarin de Bijbel zich afspeelt. Atlas Van Het Bijbelse Continent. Auteur: Jean Klare. Nederlands 119 pagina's. NBG. november 2005. Samenvatting. Veel mensen zoeken naar richtingaanwijzers in de bijbel. Get this from a library! Atlas van het bijbelse continent : gedetailleerde cartografie van het landschap van het bijbelse continent met 24 platen in kleur en volledige plaatsnamenindex. [Jean Klare; K A D Smelik] -- Verbeelding van de inhoud en boodschap van de Bijbel in de vorm van kaarten van een imaginair continent. Atlas Van Het Bijbelse Continent. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. Voor 15. Gelezen Verzenden. € 6,40 2 mei. '20. Bezoek website 2 mei. '20. Boekenbalie Rotterdam Bezoek website. Atlas van de Nederlandse Beschaving. We hebben 1 boek gevonden van de auteur Atlas Van Het Bijbelse Continent Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de auteur Atlas Van Het Bijbelse Continent . Het enige gevonden boek is Klare, Jean En Smelik, Klaas A.D.. Alexa rank is een scorende kader dat een activiteit te meten en het maken van de karakterisering volgens deze beweging die Alexa Toolbar cliënten gaan naar sites. Webmasters, publicisten en advertentienetwerken beoordelen van uw website die baseren op Alexa Rank schatting van uw website of online dagboek...

INFORMATIE

AUTEUR
Jean Klare
DIMENSIE
6,44 MB
BESTANDSNAAM
Atlas Van Het Bijbelse Continent.pdf

OMSCHRIJVING

Veel mensen zoeken naar richtingaanwijzers in de bijbel. Met deze uitgave vindt u uw weg in de bijbel op een nieuwe, speelse manier: vierentwintig fictieve kaarten laten u op verrassende wijze dwalen in een wereld die u misschien al zo vertrouwd was, maar die nu weer helemaal nieuw wordt.Informatieve teksten vergezellen de kaarten. Alle klassieke thema's komen voor, zoals de schepping en het evangelie van Pasen. Maar ook minder voor de hand liggende onderwerpen zoals Prediker en Openbaring.

Wil je het boek lezen?Atlas Van Het Bijbelse Continent in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jean Klare. Lezen Atlas Van Het Bijbelse Continent Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN