De geweldige 5-puntsschaal

De geweldige 5-puntsschaal - K.D. Buron | Fthsonline.com

...guleren. De geweldige 5-puntsschaal is een goed middel om in te zetten in het groepsplan gedrag preventieniveau 3 uit het boek Groepsplan Gedrag van Kees van Overveld (Uitgeverij Pica) ... De geweldige 5-puntsschaal, K.D. Buron - Paperback ... ... . Ook in de thuissituatie en in andere voorkomende situaties is de 5-puntsschaal goed te gebruiken. Zoals de schaal voor angstig/bang/bevend van David. De geweldige 5-puntsschaal In dit boek vind je een aantal praktische bijlagen, die je - als je het boek hebt aangeschaft - hier kosteloos kunt downloaden. Het wachtwoord vind je in het boek. De 5-puntsschaal is ontwikkeld om kinderen en jongeren te helpen hun emoties bij en reacties op allerlei gebeurtenissen beter te begrijpen. De sch ... Boek: De geweldige 5-puntsschaal - Geschreven door M. Curtis ... . Het wachtwoord vind je in het boek. De 5-puntsschaal is ontwikkeld om kinderen en jongeren te helpen hun emoties bij en reacties op allerlei gebeurtenissen beter te begrijpen. De schaal, die zijn waarde inmiddels ruimschoots heeft bewezen, kan worden gebruikt als monitor voor obsessie, spanning, angst, woede enzovoort, maar ook om aan te geven wanneer welke sociale codes toegepast moeten worden, bijvoorbeeld als het gaat om het ... De geweldige 5-puntsschaal werd in 2003 al door Buron en Curtis ontwikkeld, om kinderen en jongeren te helpen hun emoties bij en reacties op allerlei gebeurtenissen beter te begrijpen, en uiteindelijk hun respons zelf te reguleren. De schaal, die inmiddels zijn waarde ruimschoots ... De geweldige 5-puntsschaal Inhoud. Het boek 'de geweldige 5-puntsschaal' is een boek vol inspiratie voor de leerkracht. Met dit boek krijg je tips om een hulpmiddel te maken om iemand iets te leren. De schaa...

INFORMATIE

AUTEUR
K.D. Buron
DIMENSIE
4,27 MB
BESTANDSNAAM
De geweldige 5-puntsschaal.pdf

OMSCHRIJVING

De geweldige 5-puntsschaal 1e druk is een boek van K.D. Buron uitgegeven bij Uitgeverij Pica. ISBN 9789491806230 De geweldige 5-puntsschaal werd in 2003 al door Buron en Curtis ontwikkeld, om kinderen en jongeren te helpen hun emoties bij en reacties op allerlei gebeurtenissen beter te begrijpen, en uiteindelijk hun respons zelf te reguleren. De schaal, die inmiddels zijn waarde ruimschoots heeft bewezen, kan worden gebruikt als monitor voor obsessie, spanning, angst, woede enzovoort, maar ook om aan te geven wanneer welke sociale codes toegepast moeten worden, bijvoorbeeld als het gaat om het aanraken van anderen. De schaal kan ook worden ingezet bij het leren reguleren van bijvoorbeeld het stemvolume. Kinderen en jongeren leren met deze schaal hoe ze verschillende stadia van hun gevoel, gedrag en reacties kunnen herkennen en wat ze kunnen doen om zichzelf te kalmeren, de sociale regel toe te passen, wanneer hulp te vragen enzovoort. Deze geactualiseerde versie (die nu voor het eerst in het Nederlands verschijnt) bevat, buiten de 14 originele schalen en scenario's, een uitbreiding met toepassingen voor jongere kinderen en personen met kenmerken van meer klassiek autisme, en ook nieuwe schaal-ideeën. Daarnaast bevat deze editie speciaal voor leerkrachten uitleg over het doelen stellen aan de hand van de 5-puntsschaal.

Wil je het boek lezen?De geweldige 5-puntsschaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K.D. Buron. Lezen De geweldige 5-puntsschaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN