Eat, love & pizza

Eat, love & pizza - Valentina Gatti | Fthsonline.com

...rde producenten en een vleugje dolce vita ... Boek: Eat, love & pizza - Geschreven door Agnes Goyvaerts ... . We reisden van de hak van de laars over de vulkaan naar de bakermat van de pizza, Napels. Eat Love Pizza is het verslag van een roadtrip op zoek naar de traditie van pizza en zijn ontelbare varianten. Onze fotografen schoten beelden van boeren en bakkers, gepassioneerde producenten en een vleugje dolce vita. We reisden van de hak van de laars over de vulkaan naar de bakermat van de pizza, Napels. Eat Love Pizza is het verslag van een r ... Eat Love Pizza* - Recensies - Gent - Menu, prijzen ... ... . Eat Love Pizza is het verslag van een roadtrip op zoek naar de traditie van pizza en zijn ontelbare varianten. Onze fotografen schoten beelden van boeren en bakkers, gepassioneerde producenten en een vleugje dolce vita. We reisden van de hak van de laars over de vulkaan naar de bakermat van de pizza, Napels. Via Rome, Gent en Dikkebus ging het naar...

INFORMATIE

AUTEUR
Valentina Gatti
DIMENSIE
11,52 MB
BESTANDSNAAM
Eat, love & pizza.pdf

OMSCHRIJVING

Eat Love Pizza is het verslag van een roadtrip op zoek naar de traditie van pizza en zijn ontelbare varianten. Onze fotografen schoten beelden van boeren en bakkers, gepassioneerde producenten en een vleugje dolce vita. We reisden van de hak van de laars over de vulkaan naar de bakermat van de pizza, Napels. Via Rome, Gent en Dikkebus ging het naar Lolland. We bakten pizza's op de barbecue, in de frietketel, in de houtoven en op vuursteen, belegden ze met Deense kazen, grijze noordzeegarnalen en tomaten van de Vesuvius. En we geven alle recepten mee, want het kan ook thuis.

Wil je het boek lezen?Eat, love & pizza in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Valentina Gatti. Lezen Eat, love & pizza Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN