Tirocinium graecum

Tirocinium graecum - J. Nuchelmans | Fthsonline.com

...se teksten in het Nederlands. Daarom wordt van het begin af aan uitgegaan van het Griekse taalverschijnsel ... bol.com | Tirocinium graecum, André Aleman | 9789022885017 ... ... . Er is evenwel met zorg voor gewaakt dat kortheid en beknoptheid niet zouden gaan ten koste van geleidelijkheid en degelijkheid. Vormleer en ... Tirocinium graecum (eBook) J. Nuchelmans is een geweldige auteur. Download en lees het boek Tirocinium graecum op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Tirocinium graecum in PDF, ePUB, MOBI. Tirocinium graecum 26e druk is een boek va ... Latijn en Grieks . com | Vertalingen van Latijn en Grieks ... . Helemaal vrij. U vindt Tirocinium graecum in PDF, ePUB, MOBI. Tirocinium graecum 26e druk is een boek van J. Nuchelmans uitgegeven bij van Holkema & Warendorf. Tirocinium Graecum - 1 t/m 22 - Miriam woordjesleren.nl - Overhoor jezelf in het Engels, Frans, Duits, Spaans of in andere talen, zonder inloggen. Met Tirocinium Graecum stellen wij ons ten doel de leerlingen langs de kortste en meest doeltreffende weg te brengen tot het vertalen van Griekse teksten in het Nederlands. Daarom wordt van het begin af aan uitgegaan van het Griekse taalverschijnsel. Er is evenwel met zorg voor gewaakt dat kortheid en beknoptheid niet zouden gaan ten koste van gele Buy Tirocinium graecum 01 by J. Nuchelmans (ISBN: 9789047519461) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Tirocinium graecum Grieks Nederlands . Tirocinium graecum 18e druk is een boek van j. Nuchelmans uitgegeven bij van holkema & warendorf. Met tirocinium graecum stell. Zo goed als nieuw Ophalen. Bieden 7 mei. '20. Grootegast 7 mei. '20. anneke Grootegast. NHA Cursus zelfstudie Nieuw Grieks. Tirocinium Graecum - 1 Les 3 & 4 - K. woordjesleren.nl - Overhoor jezelf in het Engels, Frans, Duits, Spaans of in andere talen, zonder inloggen. Koop nu Tirocinium graecum van J. Nuchelmans bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Prijs: € 8,99, ISBN/ISBN13: 9789022885031, Categorie: Boek, Dit zijn de woordenlijsten die horen bij het leerboek Tirocinium Graecum. Met Tirocinium Graecum leren le......

INFORMATIE

AUTEUR
J. Nuchelmans
DIMENSIE
7,69 MB
BESTANDSNAAM
Tirocinium graecum.pdf

OMSCHRIJVING

Tirocinium graecum 26e druk is een boek van J. Nuchelmans uitgegeven bij van Holkema & Warendorf. ISBN 9789047519461 Met Tirocinium Graecum stellen wij ons ten doel de leerlingen langs de kortste en meest doeltreffende weg te brengen tot het vertalen van Griekse teksten in het Nederlands. Daarom wordt van het begin af aan uitgegaan van het Griekse taalverschijnsel. Er is evenwel met zorg voor gewaakt dat kortheid en beknoptheid niet zouden gaan ten koste van geleidelijkheid en degelijkheid. Vormleer en syntaxis zijn niet streng van elkaar gescheiden; de voornaamste functies van de naamvallen, de praeposities, accusativus cum infinitivo, genetivus absolutus en dergelijke komen al spoedig aan bod. Dit maakt het ook mogelijk reeds vanaf de eerste lessen geregeld vier Griekse verhalen' ter vertaling te geven, aaneengesloten stukken Griekse tekst, die tenslotte vrijwel ongewijzigd aan Griekse auteurs, vooral Aesopus, zijn ontleend. Aldus wordt de overgang naar de eigenlijke lectuur van Griekse auteurs vergemakkelijkt.Tirocinium Graecum tracht het geheel eigen karakter van het Griekse verbale systeem volledig tot zijn recht te laten komen en heeft daarbij de storende invloed van de Latijnse grammatica zoveel mogelijk geweerd. In didactisch opzicht biedt deze wijze van behandeling het voordeel dat de z.g. onregelmatige tijden in een meer organisch verband worden geleerd, vaker gerepeteerd en dus ook beter gememoriseerd. Het herkennen en leren van de afzonderlijke (stam)tijden vindt zijn bekroning in de stamtijdenlijst; deze is, op enkele werkwoorden na, een samenvatting van het reeds geleerde.

Wil je het boek lezen?Tirocinium graecum in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Nuchelmans. Lezen Tirocinium graecum Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN