Maak eens een praatje..

Maak eens een praatje.. - B. Hybels | Fthsonline.com

...aatje met die man of die vrouw daar, die jongen of dat meisje ... Maak eens een praatje met de lokale bevolking - NRC ... . Als je zo n duwtje van de Heilige Geest krijgt, moet je misschien enige weerstand overwinnen. Maar als je gaat, zul je verrast zijn over het gesprek dat zich ontspint. Dit heeft niets te maken met methoden of zo, maar met oprechte belangstelling voor mensen. Vertalingen in context van "maak eens een praatje" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Als je een aardige vent ziet, maak eens een praatje. En dan niet een liefdesrelatie, maar gewoon iemand om iets ... maak eens een praatje - Vertaling naar Engels ... ... . En dan niet een liefdesrelatie, maar gewoon iemand om iets leuks mee doen of om bij te kletsen", voegt ANBO-bestuurder Liane den Haan toe. Eerst in Den Haag "Met Maak een Praatje zoek je gemakkelijk nieuwe sociale contacten, en kun je elkaar leren kennen via een kort telefoongesprek. Op die manier kun je even aftasten of er een klik is. Dus maak vandaag eens een praatje met je maaltijdbezorger en vraag naar zijn dag. Geloof het of niet, zijn verhalen kunnen de avond nóg leuker maken. Bo(or)devol leuke verhalen Je kunt het je misschien niet voorstellen, maar bezorgers komen dagelijks in de meest grappige en soms bizarre situaties terecht. Hoewel veel 60-plussers behoefte hebben aan nieuwe sociale contacten, bijvoorbeeld om even een praatje te maken of iets leuks mee te doen, vinden veel mensen het moeilijk om daadwerkelijke nieuwe vrienden te vinden. Dat blijkt uit onderzoek van ANBO en Bureauvijftig voor de lancering van het initiatief Maak een Praatje. Van de 2750, via ANBO […] Een praatje maken klinkt zo onschuldig, maar bij sommige mensen staat alleen al bij het idee het zweet in de handen. Want hoe begin je een gesprek? Hoe blijft het ...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Hybels
DIMENSIE
11,37 MB
BESTANDSNAAM
Maak eens een praatje...pdf

OMSCHRIJVING

‘Maak eens een praatje met die man of die vrouw daar, die jongen of dat meisje.’ Als je zo’n duwtje van de Heilige Geest krijgt, moet je misschien enige weerstand overwinnen. Maar als je gaat, zul je verrast zijn over het gesprek dat zich ontspint.Dit heeft niets te maken met methoden of zo, maar met oprechte belangstelling voor mensen.Bij persoonlijke evangelisatie, zegt Bill Hybels, is niets belangrijker dan onze samenwerking met de Heilige Geest. Het betekent dat we de rol spelen die we moeten spelen. Niet meer en niet minder. Gaan als de Geest zegt: ‘Ga.’ Spreken als de Geest zegt: ‘Spreek.’ Zwijgen als de Geest zegt: ‘Zwijg.’ Het resultaat mogen we aan de Geest overlaten.Als je, door een praatje te maken, iemand dichter bij Christus kunt brengen, zul je daarna anders door het leven gaan. Bill Hybels vertelt hoe hij dit zelf beleeft. Dit boek is een opstapje naar ontspannen evangeliseren.

Wil je het boek lezen?Maak eens een praatje.. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Hybels. Lezen Maak eens een praatje.. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN