Onder Manhattan

Onder Manhattan - Erling Kagge | Fthsonline.com

...rs Street of 14th Street in het noorden, de Hudson in het westen, de East River in het oosten en The Battery en New York Bay in het zuiden ... Hotels in Manhattan, New York | Expedia.nl ... . Onder Manhattan. Wat maakt reizen nu eigenlijk zo verslavend? Is het schoonheid? Licht, ruimte, vergezichten? Of kun je net zo gelukkig worden van een reis door een plek waar al die dingen ontbreken? Om deze vraag te beantwoorden, daalt Erling Kagge af naar een onbekend stukje Manhattan: het netwerk van riolen, metrotunnels en buizen onder de stad. Onder Manhattan. Zelfs een wereldstad als New York kent nog onontdekte plekken. Iedereen kent de skyline van Manhattan, maar niemand wee ... Onder Manhattan [e-Book] - Erling Kagge - (ISBN ... ... . Onder Manhattan. Zelfs een wereldstad als New York kent nog onontdekte plekken. Iedereen kent de skyline van Manhattan, maar niemand weet wat eronder ligt. Ontdekkingsreiziger Erling Kagge zeilde de wereld over, beklom de hoogste bergen en liep naar de Noord- en Zuidpool. Nu daalt hij samen met de legendarische urban explorer Steve Duncan af in het netwerk van riolen, metrotunnels en pijpen ... Autobezitters in New York die door de quarantaine enige tijd niet hebben gereden, doen er goed aan alert te zijn op rattennesten onder de motorkap. De pakweg twee miljoen ratten in de stad zijn ... 9789044536669 - Onder Manhattan door Erling Kagge.. Wat maakt reizen nu eigenlijk zo verslavend? Is het schoonheid? Licht, ruimte, vergezichten? Of kun je net zo gelukkig worden van een reis door een plek waar al die dingen ontbreken? Om deze vraag te .. Onder Manhattan | ISBN 9789044536676 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Weersverwachting tot 14 dagen vooruit voor Manhattan. Bekijk het weer, buien radar, de satelliet, wind, weercijfers en weerwidgets voor Manhattan Onder Manhattan book. Read reviews from world's largest community for readers. Wat maakt reizen nu eigenlijk z...

INFORMATIE

AUTEUR
Erling Kagge
DIMENSIE
7,41 MB
BESTANDSNAAM
Onder Manhattan.pdf

OMSCHRIJVING

Wat maakt reizen nu eigenlijk zo verslavend? Is het schoonheid? Licht, ruimte, vergezichten? Of kun je net zo gelukkig worden van een reis door een plek waar al die dingen ontbreken? Om deze vraag te beantwoorden, daalt Erling Kagge af naar een onbekend stukje Manhattan: het netwerk van riolen, metrotunnels en buizen onder de stad. In zijn vijfentwintig jaar als ontdekkingsreiziger heeft Kagge al heel wat gezien. Hij zeilde de oceanen over, beklom de hoogste berg ter wereld en ging in zijn eentje op ski's naar de Noord- en Zuidpool. Kan hij tussen de ratten en de drek eenzelfde geluksgevoel ervaren als op de Mount Everest?

Wil je het boek lezen?Onder Manhattan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erling Kagge. Lezen Onder Manhattan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN