Schijfwereldreeks - Betoverkind

Schijfwereldreeks - Betoverkind - Terry Pratchett | Fthsonline.com

...or readers. `Wat is het hier kaal,' zei Conina ... Mirakelse Maurits en zijn gestudeerde knaagdieren ... ... .`Wat ik maar niet begrijp,' zei N... reeks Betoverkind Terry Pratchett. Ebook 'Wat is het hier kaal,' zei Conina. 'Wat ik maar niet begrijp,' zei Niezel, 'als wij nu in het lampje zitten dat ik vastheb, dan moet de ik in het lampje weer een kleiner lampje hebben waarin weer een —' De djinn wuifde dringend. ... Betoverkind Terry Pratchett • Boek • paperback. Samenvatting 'Wat is het hier kaal,' zei Con ... De boeken van Terry Pratchett op ... - Boekbeschrijvingen.nl ... . Samenvatting 'Wat is het hier kaal,' zei Conina. 'Wat ik maar niet begrijp,' zei Niezel, 'als wij nu in het lampje zitten dat ik vastheb, dan moet de ik in het lampje weer een kleiner lampje hebben waarin weer een ... Berevaar (Engels: Hogfather) is het twintigste boek uit de Schijfwereldreeks van de Britse fantasyschrijver Terry Pratchett. Nieuw!!: Schijfwereld en Berevaar · Bekijk meer » Betoverkind. Betoverkind (Engelse titel: Sourcery) is een fantasyboek uit 1988 van de Britse schrijver Terry Pratchett. Nieuw!!: Schijfwereld en Betoverkind · Bekijk ... Get this from a library! Betoverkind. [Terry Pratchett; Venugopalan Ittekot, pseud. van Ruurd Groot.] -- Een onhandige tovenaar moet de magische Hoed der Hoeden redden van de gevaarlijke Betovernaar. De Schijfwereld is plat, zwerft door de ruimte en wordt bevolkt door merkwaardige mensen en fantastische wezens (zombies, weerwolven, trollen, dwergen). In dit deel van de Schijfwereldreeks wordt een nieuw continent op de Schijfwereld ontdekt. IksIksIksIks, een heet, droog en dor werelddeel. Terry Pratchett staat op eenzame hoogte waar het gaat om komische, fantastische verhalen voor jongeren én volwassenen. Het volk is een losstaand verhaal dat zich afspeelt op een alternatieve versie van onze aarde, waar Charles Darwin net Over het ontstaan van soorten heeft geschreven en een hardnekkige griepepidemie de Engelse koning en zijn 138 troonopvolgers heeft uitgeroeid. Bestel Schijfwereld 5 - Betoverkind Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Dit bekroonde boek speelt zich af op de roemruchte Schijfwereld maar staat los van de Schijfwereldreeks. In de woorden van Terry Pratchett zelf: 'Dit boek gaat over ratten die intelligent zijn. Maar het gaat ook over het nog véél fantastischer idee dat mensen het ook tot intelligentie kunnen brengen.' 'Wat is het hier kaal,' zei Conina. 'Wat ik maar niet begrijp,' ze...

INFORMATIE

AUTEUR
Terry Pratchett
DIMENSIE
4,48 MB
BESTANDSNAAM
Schijfwereldreeks - Betoverkind.pdf

OMSCHRIJVING

"Wat is het hier kaal,' zei Conina."Wat ik maar niet begrijp,' zei Niezel, "als wij nu in het lampje zitten dat ik vastheb, dan moet de ik in het lampje weer een kleiner lampje hebben waarin weer een —'De djinn wuifde dringend. "Niet over praten!' commandeerde hij. "Alsjeblieft.'Weer is het Rinzwind, de hopeloze tovenaar, die met tegenzin opdraaft om de schijf te redden. Hij moet voorkomen dat de hoed van de Aartskanselier terechtkomt op het hoofd van de achtste zoon van een achtste zoon van een achtste zoon — dat is een tovenaar in het kwadraat, een betovernaar.Niezel, aankomend Barbaarse held, en het welgevormde kapstertje Conina (en niet te vergeten: de Bagage) staan hem terzijde bij zijn tocht, een queeste die hem tot helemaal in het verre Klatsch brengt…Compleet met vliegend tapijt en geïnspireerde dichtkunst.

Wil je het boek lezen?Schijfwereldreeks - Betoverkind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Terry Pratchett. Lezen Schijfwereldreeks - Betoverkind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN