Zo zijn de sterren ontstaan

Zo zijn de sterren ontstaan - Rosamond Richardson | Fthsonline.com

... De sterren op de HB zitten dus qua evolutie tussen de rode reuzentak en de AGB ... Eerste sterren zijn vroeg ontstaan | EOS Wetenschap ... . WDs zijn witte dwergen, de eindproducten van sterren met een initiële massa van minder dan circa 10M o. De lijnen zijn evolutiesporen van stermodellen voor 0,5, 1,0, 2,5, 5 en 10M o. Zo zijn de sterren ontstaan (Hardcover). Een zestigtal, voor het meerendeel korte sprookjes, fabels en legenden. Veelal over de scheppingen de natuur:... Sterren ontstaan uit grote stofwolken die zich onder invloed van hun eigen ... Eerste sterren in heelal ontstonden later dan gedacht | NU ... ... ... Sterren ontstaan uit grote stofwolken die zich onder invloed van hun eigen zwaartekracht langzaam samentrekken. Hoe dat gaat en hoe daaruit dan sterren en planetenstelsels ontstaan heeft de Hubble-ruimtetelescoop op bijzonder mooie wijze aan het licht gebracht. Dit geeft een fascinerend beeld van de wijze waarop 4,5 miljard jaar geleden ook de zon en ons planetenstelsel is ontstaan. Superreuzen zijn de grootste sterren in het heelal. Deze kunnen wel 100 keer zo zwaar zijn als de zon, en 300.000 keer meer licht geven! De superreuzen zijn eerst blauw, en aan het eind van hun leven...

INFORMATIE

AUTEUR
Rosamond Richardson
DIMENSIE
9,76 MB
BESTANDSNAAM
Zo zijn de sterren ontstaan.pdf

OMSCHRIJVING

Een zestigtal, voor het meerendeel korte sprookjes, fabels en legenden. Veelal over de scheppingen de natuur: over de ochtend- en avondengel, die elkaar niet bereiken kunnen, omdat als de ene komt de ander juist is weggegaan; over de sneeuw, die langs de schepselen gaat om iets van hun kleur te verkrijgen; over de slimme vos, die het kertsmaal van de beer steelt en vele andere.

Wil je het boek lezen?Zo zijn de sterren ontstaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rosamond Richardson. Lezen Zo zijn de sterren ontstaan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN