De aanloopman

De aanloopman - Martine de Jong | Fthsonline.com

... van de Groninger gasbel. € 19,99. Tweedehands vanaf € 11,00 Zet op verlanglijstje In winkelwagen ... De aanloopman - Martine de Jong - 9789057599231 | Bruna.nl ... . Waarom bestellen bij Scheltema? Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending ... Dat de komst van Kasper niet alleen haar eigen bestaan opschudt, maar onderdeel is van iets groters, realiseert ze zich pas veel later. De aanloopman is een tragikomische roman over afzondering en familieperikelen, tegen het decor van de Groninger gasbel. Dat de komst van Kasper niet alleen haar eigen bestaan opschudt, maar onderdeel is van iets groters, ... De aanloopman | Podium ... . Dat de komst van Kasper niet alleen haar eigen bestaan opschudt, maar onderdeel is van iets groters, realiseert ze zich pas veel later. De aanloopman is een tragikomische roman over afzondering en familieperikelen, tegen het decor van de Groninger gasbel. De aanloopman is een tragikomische roman over afzondering en familieperikelen, tegen het decor van de Groninger gasbel. Reacties op De aanloopman. Op ons blog. AMC staat op punt van faillissement wegens pandemie. Nieuwe Chromecast Ultra heet volgens een lek 'Sabrina' De aanloopman is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De aanloopman PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De aanloopman...

INFORMATIE

AUTEUR
Martine de Jong
DIMENSIE
5,97 MB
BESTANDSNAAM
De aanloopman.pdf

OMSCHRIJVING

Johanna leidt een veilig, teruggetrokken bestaan op het uitgestrekte Groninger platteland. Haar dochters zijn verhuisd naar Amsterdam, haar echtgenoot is al twintig jaar dood. Op een maartse winterdag staat er een jonge man voor haar deur, als een verdwaalde hond. Johanna laat hem binnen – niet alleen in huis, maar ook in haar leven. Dat de komst van Kasper niet alleen haar eigen bestaan opschudt, maar onderdeel is van iets groters, realiseert ze zich pas veel later.De aanloopman is een tragikomische roman over afzondering en familieperikelen, tegen het decor van de Groninger gasbel.

Wil je het boek lezen?De aanloopman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martine de Jong. Lezen De aanloopman Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN