De babymakelaar

De babymakelaar - Marelle Boersma | Fthsonline.com

...- De babymakelaar. Een jonge vrouw vecht voor haar ongeboren kind Het leven van musicalster Femke van Dam is bijna volmaakt ... De babymakelaar - De Crime Compagnie ... . Ik wist niet wat ik me bij de titel 'de Babymakelaar' moest voorstellen. Dus met grote nieuwsgierigheid ben ik het boek gaan lezen. Wow! Net als haar ander boek 'Moederziel', dat ik heb gelezen, is dit een beklemmend en mogelijk waargebeurd verhaal. Dat is ook de kracht van de boeken van Marelle Boersma. 12-jan-2017 - Deze pin is ontdekt door Bibliotheek. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. De Babymakelaar | ISB ... bol.com | De babymakelaar, Marelle Boersma | 9789461090898 ... ... . 12-jan-2017 - Deze pin is ontdekt door Bibliotheek. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. De Babymakelaar | ISBN 9789461090034 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Babymakelaar - Marelle Boersma (2010) mijn stem. 2,67 (3) 3 stemmen . Nederlands Thriller . 304 pagina's Eerste druk: Verbum, Laren (Nederland) Femke is zangeres en speelt een hoofdrol in een musical. Haar grote droom is uitgekomen, maar ze heeft nog een wens: een kindje samen ... De babymakelaar - Literaire thriller - Marelle Boersma Musicalster Femke van Dam ziet zich gedwongen haar toevlucht te nemen tot het illegale circuit van commercieel draagmoederschap. Na de dood van haar echtgenoot moet ze vechten voor haar ongeboren kind. Het leven van musicalster Femke van Dam is bijna volmaakt. Alleen haar grote kinderwens is onvervuld. Ze ziet zich gedwongen haar toevlucht te nemen tot het illegale circuit van commercieel draagmoederschap. Maar het wordt haar al snel duidelijk dat in de wereld van de babymakelaar andere regels gelden. Als haar echtgenoot bij een raadselachtig ongeluk om het leven komt, beseft Femke dat ook ... Wie is de babymakelaar eigenlijk en hoe betrouwbaar is hij? Zal Femke haar biologische kind ooit nog in haar haar armen houden? Marelle Boersma (1957) schreef vier eerdere thrillers, waaronder Complex (2007) en Schaduwspelen (2008). Daarnaast werkt ze aan de Universiteit van Wageningen en is de vaste columniste van Resource, het Wagenings ......

INFORMATIE

AUTEUR
Marelle Boersma
DIMENSIE
8,28 MB
BESTANDSNAAM
De babymakelaar.pdf

OMSCHRIJVING

Een jonge vrouw vecht voor haar ongeboren kind Het leven van musicalster Femke van Dam is bijna volmaakt. Ze heeft een fijne relatie met Björn en eindelijk heeft ze de door haar zo innig gewenste rol in een musical gekregen. Haar grote kinderwens blijft echter onvervuld. Ze ziet zich gedwongen haar toevlucht te nemen tot het illegale circuit van commercieel draagmoederschap. Het wordt haar echter snel duidelijk dat in de wereld van de babymakelaar andere regels gelden. Als Björn bij een raadselachtig ongeluk om het leven komt, staat ze er opeens alleen voor en beseft ze dat ook haar kind gevaar loopt. Dan begint Femke aan een ijzingwekkende zoektocht naar haar kind, dat ergens in de buik van een voor haar onbekende draagmoeder zit.

Wil je het boek lezen?De babymakelaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marelle Boersma. Lezen De babymakelaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN