Een onbarmhartig pad

Een onbarmhartig pad - Gerwin van der Werf | Fthsonline.com

...n Gerwin van der Werf pikken Tiddo en Isa een lifter op tijdens een reis door IJsland ... Atlas Contact Een onbarmhartig pad - Gerwin van der Werf ... ... . De lifter raakt bevriend met het stel en reist langer mee dan gepland. Maar als Tiddo hem in een opwelling een geheim toevertrouwt dat als een bom onder zijn huwelijk met Isa ligt ziet Tiddo in dat hij de lifter moet afschudden. In 'Een onbarmhartig pad' van Gerwin van der Werf pikken Tiddo en Isa een lifter op tijdens een reis door IJsland. De lifter raakt bevriend met het stel en reist langer mee dan gepland. Maar als Tid ... Recensie Mieke: Een onbarmhartig pad - NCRV-gids ... . De lifter raakt bevriend met het stel en reist langer mee dan gepland. Maar als Tiddo hem in een opwelling een geheim toevertrouwt dat als een bom onder zijn huwelijk met Isa ligt ziet Tiddo in dat hij de lifter moet afschudden. In Een onbarmhartig pad van Gerwin van der Werf pikken Tiddo en Isa een lifter op tijdens een reis door IJsland. De lifter raakt bevriend met het stel en reist langer mee dan gepland. Maar als Tiddo hem in een opwelling een geheim toevertrouwt dat als een bom onder zijn huwelijk met Isa ligt ziet Tiddo in dat hij de lifter moet afschudden. Om een uur of tien parkeerde ik mijn auto bij haar voor de deur. Moeder zat niet op haar vaste plek, haar leesstoel voor het raam. Dat betekende dat ze in de keuken koffi e aan het zetten was. De bezoekjes aan mijn moeder verlopen volgens vaste patronen. Ik zou een kop koffi e met een wolkje melk In 'Een onbarmhartig pad' van Gerwin van der Werf pikken Tiddo en Isa een lifter op tijdens een reis door IJsland. De lifter raakt bevriend met het stel en reist langer mee dan gepland. Maar als Tiddo hem in een opwelling een geheim toevertrouwt dat als een bom onder zijn huwelijk met Isa ligt ziet Tiddo in dat hij de lifter moet afschudden. In 'Een onbarmhartig pad' van Gerwin van der Werf pikken Tiddo en Isa een lifter op tijdens een reis door IJsland. De lifter raakt bevriend met het stel en reist langer mee dan gepland. Maar als Tiddo hem in een opwelling een geheim toevertrouwt dat als een bom onder zijn huwelijk met Isa ligt ziet Tiddo in dat hij de lifter moet afschudden. Dat leidt tot een wilde tocht over een van de ... In 'Een onbarmhartig pad' van Gerwin van der Werf pikken Tiddo en Isa een lifter op tijdens een reis door IJsland. De lifter raakt bevriend met het stel en reist langer mee dan gepland. Maar als Tiddo hem in een opwelling een geheim toevertrouwt dat als een bom onder zijn huwelijk met Isa ligt ziet […] Een onbarmhartig pad van Gerwin van der Werf (boek, paperback, ISBN 9789025453121). In 'Een onbarmhartig pad' van Gerwin van der Werf pikken Tiddo en Isa een lifter op tijdens een reis door IJsland. De......

INFORMATIE

AUTEUR
Gerwin van der Werf
DIMENSIE
4,22 MB
BESTANDSNAAM
Een onbarmhartig pad.pdf

OMSCHRIJVING

In "Een onbarmhartig pad' van Gerwin van der Werf pikken Tiddo en Isa een lifter op tijdens een reis door IJsland. De lifter raakt bevriend met het stel en reist langer mee dan gepland. Maar als Tiddo hem in een opwelling een geheim toevertrouwt dat als een bom onder zijn huwelijk met Isa ligt ziet Tiddo in dat hij de lifter moet afschudden. Dat leidt tot een wilde tocht over een van de gevaarlijkste wegen ter wereld."Een onbarmhartig pad' is een razendspannende roadnovel over een man die tot het uiterste gaat om te behouden wat hij eigenlijk al kwijt is.

Wil je het boek lezen?Een onbarmhartig pad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerwin van der Werf. Lezen Een onbarmhartig pad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN