Gezonde voeding voor je hart

Gezonde voeding voor je hart - Gun-Marie Nachtnebel | Fthsonline.com

...Gezonde voeding. Als je gezond eet, heb je minder kans op hart- en vaatziekten, suikerziekte en kanker ... 15 Beste tips om hart- en vaatziekten te voorkomen ... ... . Een gezond eetpatroon is ook belangrijk voor een gezond gewicht en een fit gevoel. Gezonde voeding. Er goed uitzien. Weinig ziek zijn. Bruisen van de energie. Je gewicht op peil houden. Wie wil dat nou niet? Dat kan door gezond te eten. Hart- en vaatziekten zijn helaas veelvoorkomende gezondheidsproblemen. Gelukkig bestaan er vandaag verschillende medicijnen die hart- en vaatziekten kunnen voorkomen of on ... bol.com | Gezonde voeding voor je hart, Gun-Marie ... ... . Gelukkig bestaan er vandaag verschillende medicijnen die hart- en vaatziekten kunnen voorkomen of onder controle houden. Ook je levensstijl kan een groot verschil maken. Gezond eten en voldoende beweging kunnen ervoor zorgen dat Je houden aan goede eetgewoonten voor een gezond hart is fundamenteel. Hoewel er veel verschillende factoren zijn die van invloed kunnen zijn op je hart, kan het eten van bepaald voedsel helpen om het in goede staat te houden. Vooral als je een verhoogd risico hebt op hartaandoeningen en andere gerelateerde problemen....

INFORMATIE

AUTEUR
Gun-Marie Nachtnebel
DIMENSIE
12,45 MB
BESTANDSNAAM
Gezonde voeding voor je hart.pdf

OMSCHRIJVING

Wat je moet weten en eten om jezelf te beschermen tegen hart- en vaatziektenWE KUNNEN ZELF VEEL DOEN VOOR ONS HART!Hoewel we al veel weten over hoe het hart werkt en wat we kunnen doen om onze gezondheid te verbeteren, worden er nog veel mensen getroffen door hart- en vaatziekten. Maar het goede nieuws is dat je zelf heel veel kunt doen om je hart in prima conditie te houden! Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat de juiste voeding, voldoende beweging, stoppen met roken en het behandelen van risicofactoren als hoge bloeddruk en stress het risico op hartfalen drastisch verkleinen.In dit boek lees je wat je zelf kunt doen en welke adviezen de deskundigen voor ons hebben.- Welke voeding is goed en welke is slecht voor ons hart?- Hoeveel moeten we bewegen en welk soort beweging is het beste?- Welke invloed hebben stress, depressie en slecht slapen?Bovendien krijg je in dit boek hartvriendelijke recepten die niet alleen lekker zijn, maar je ook snel op gang helpen om gezonder te gaan leven!

Wil je het boek lezen?Gezonde voeding voor je hart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gun-Marie Nachtnebel. Lezen Gezonde voeding voor je hart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN