Keet Smakelijk

Keet Smakelijk - Laura Emmelkamp | Fthsonline.com

...rdam groenten keet smakelijk kinderen. Camouflagesoep, Drakenstaarten of Pindavulkaan?Keet Smakelijk begon met een simpele vraag ... keet smakelijk | De Volkskrant ... . Laura Emmelkamp en Scato van Opstall wilden hun kinderen groente leren eten - maar wel met plezier. Al snel kwamen er steeds meer vragen bij. Is onbespoten echt... Keet Smakelijk. Keet Smakelijk is een online platform wat als doel heeft om gezinnen te inspireren om meer groente te eten. Het kookboek Chef het Samen is hier een mooi voorbeeld van. Dit kookboek is geschreven voor en door kinderen en groente - met ... bol.com | Keet Smakelijk artikelen kopen? Alle artikelen ... ... . Het kookboek Chef het Samen is hier een mooi voorbeeld van. Dit kookboek is geschreven voor en door kinderen en groente - met tomaat als hoofdgroente - speelt hierin een grote rol. Camouflagesoep Drakenstaarten of Pindavulkaan?Keet Smakelijk begon met een simpele vraag. Laura Emmelkamp en Scato van Opstall wilden hun kinderen groente leren eten - maar wel met plezier. Al snel kwamen er steeds meer vragen bij. Is onbespoten ech ......

INFORMATIE

AUTEUR
Laura Emmelkamp
DIMENSIE
8,25 MB
BESTANDSNAAM
Keet Smakelijk.pdf

OMSCHRIJVING

Camouflagesoep, Drakenstaarten of Pindavulkaan?Keet Smakelijk begon met een simpele vraag. Laura Emmelkamp en Scato van Opstall wilden hun kinderen groente leren eten - maar wel met plezier. Al snel kwamen er steeds meer vragen bij. Is onbespoten echt beter of alleen maar duurder? Waarom worden kinderen steeds dikker? Hoe maak je slow food als je haast hebt? De antwoorden staan in dit boek. Met 77 vrolijke recepten, 77 onweerstaanbare foto’s, maffe verhalen en een pond gezond verstand.Het werkt als volgt: ga met je kinderen op de bank zitten. Kies wat lekkers uit. Eten we vanavond Camouflagesoep, Drakenstaarten of die Pindavulkaan? Wordt het toetje Jurrassic Kwark of Kruimelwerk? Even lekker tekeer met wat verse spullen. Hup, met z’n allen aan tafel. Spannende dingen opscheppen en nieuwe smaken proeven.Als de kinderen slapen, lees je het Keet ABC achterin. Van Apparaten en Gezondheidsclaims via Omega-3 naar Portiegrootte tot Zout. Licht verteerbaar, want alles is ingedikt tot 50 hapklare brokken, vol heldere informatie en praktische tips. Voedzame kost voor hoofd en hart. En voor wie nog niet genoeg heeft, is er keetsmakelijk.nl!Keet Smakelijk komt uit in september en is te bestellen op www.keetsmakelijk.nl (of in de boekhandel). Behalve 77 vrolijke recepten en een pond gezond verstand krijg je een boek met de mafste en mooiste eetfoto's die je maar kunt bedenken. De site (medio augustus online) geeft uitgebreide achtergronden en links.

Wil je het boek lezen?Keet Smakelijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laura Emmelkamp. Lezen Keet Smakelijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN