Sufi Series 1 - Het hart, het zelf en de ziel

Sufi Series 1 - Het hart, het zelf en de ziel - Robert Frager | Fthsonline.com

...veti-Djerrahi traditie ervaart en beschrijft ... Stichting Derwisj - A Great Sufi Experience ... . Het Hart, Het Zelf en De Ziel Sufi Series-1. 190 likes. DE SOEFİ PSYCHOLOGİE VAN GROEİ EVENWICHT EN HARMONIE. Te bestellen via: [email protected] Het hart, het zelf en de ziel is niet alleen een theoretische verhandeling over het soefisme, het is hier en daar ook werkboek en een praktische handleiding. De schrijver is psycholoog en staat stil bij belangrijke momenten van het psychologisch-spirituele ontwikkelingstraject dat hij vanuit de Halveti-Djerrahi traditie ervaart en beschrijft. Het hart, het zelf en de ziel is niet alle ... Hart, zelf en ziel - Robert Frager - (ISBN ... - De Slegte ... . Het hart, het zelf en de ziel is niet alleen een theoretische verhandeling over het soefisme, het is hier en daar ook werkboek en een praktische handleiding. De schrijver is psycholoog en staat stil bij belangrijke momenten van het psychologisch-spirituele ontwikkelingstraject dat hij vanuit de Halveti-Djerrahi traditie ervaart en beschrijft. Het hart, het zelf & de ziel is het eerste boek waarin een westerse psycholoog de rijke spirituele traditie van het sufisme benadert als weg van persoonlijke groei. In de westerse psychotherapie richt men zich voornamelijk op uitbanning van neurotische karaktertrekken en aanpassing aan de samenleving. Sufi Series 1 - Het hart, het zelf en de ziel (3) 19,95. Shems Friedlander; Sufi Series 3 - Hoor je hoefgetrappel, denk dan aan een zebra (0) 14,95. Muzaffer Ozak; Liefde is de wijn (tk) (0) 34,95. Ilja Gort; De nieuwe Wijnsurvivalgids (3) 10,00. Christian Callec; Wijn Encyclopedie (0) 39,95. Bekijk de hele lijst. Het gaat hem om de intuïtie van het hart, daar zetelt de waarheid. Voor de soefi is er maar één God en één religie, ook al bestaat die in vele vormen...

INFORMATIE

AUTEUR
Robert Frager
DIMENSIE
8,98 MB
BESTANDSNAAM
Sufi Series 1 - Het hart, het zelf en de ziel.pdf

OMSCHRIJVING

Het hart, het zelf en de ziel is niet alleen een theoretische verhandeling over het soefisme, het is hier en daar ook werkboek en een praktische handleiding. De schrijver is psycholoog en staat stil bij belangrijke momenten van het psychologisch-spirituele ontwikkelingstraject dat hij vanuit de Halveti-Djerrahi traditie ervaart en beschrijft. Zijn sterkste passages gaan over de moeilijkheden die je op het soefipad tegenkomt en hoe je die kunt overwinnen. Het is waarschijnlijk het eerste boek waarin dit hele ontwikkelingstraject, met constante kwaliteit en op authentiek wijze, wordt overgeleverd. Het boek leest prettig en brengt je inde sfeer van de soeficirkel.

Wil je het boek lezen?Sufi Series 1 - Het hart, het zelf en de ziel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Frager. Lezen Sufi Series 1 - Het hart, het zelf en de ziel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN