Winterflora bomen en struiken

Winterflora bomen en struiken - Dirk Slagter | Fthsonline.com

...ct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Winterflora bomen en struiken | Boeken ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'Winterflora bomen en struiken, herken bomen en struiken in de winter' door Dirk Slagter - Onze prijs: €19,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Koop Winterflora bomen en struiken: herken bomen en str van Slagter, Dirk met ISBN 9789082043617. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Een Winterflora van alle bomen, struiken, houtige klim- en slingerplanten in Nederland en België, die algemeen in de natuur en langs de weg voorkomen. Maar ook enkele zeldzame, maar zeer opvallende soor ... Winterflora bomen en struiken - bibliotheek.nl ... . Maar ook enkele zeldzame, maar zeer opvallende soorten. Deze gids biedt handvatten om de winterflora van bomen en struiken stapsgewijs te determineren. Aan de hand van schorskenmerken, kleuring van eindtakken, doornen, knoppen, bessen en bottels staan zo'n 110 bomen, struiken, klim- en slingerplanten, die in de Nederlandse en Belgische natuur voorkomen, beknopt beschreven met daarbij eenvoudige zwart-witillustraties. Winterflora bomen en struiken direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. herken bomen en struiken in de winter. Gedrukt boek . Genre Non-Fictie Onderwerpen ... Winterflora bomen en struiken. Uitgever NatuurMedia, Amsterdam Verschenen 2012 ISBN 9789080815872 Kenmerken 160 pagina's, 22 cm, ill Aantekening eindred. Anneke Brouwer] red. Wij hebben de mooiste winterharde struiken met bloemen voor u op een rijtje gezet, om het iets overzichtelijker te maken: Rhododendron Een zeer bekende struik in ons Nederlandse landschap. Deze kan tot twee meter hoog groeien en wordt behoorlijk breed als hij de kans krijgt. U profiteert het hele jaar door van privacy en beschutting. In de winter de natuur in? Met de WINTERFLORA BOMEN EN STRUIKEN breng je in de winter 110 soorten, vormen en geslachten van bomen, struiken, klim- en slingerplanten vlot op naam. Met voor zichzelf sprekende illustraties van de soorten. Een Flora die door de eenvoudige keuzes het determineren, het vinden van de naam van een soort, tot een uitdaging maken. Het boek Winterflora bomen en struiken, geschreven...

INFORMATIE

AUTEUR
Dirk Slagter
DIMENSIE
6,45 MB
BESTANDSNAAM
Winterflora bomen en struiken.pdf

OMSCHRIJVING

In de winter de natuur in? Met de WINTERFLORA BOMEN EN STRUIKEN breng je in de winter 120 soorten, vormen en geslachten van bomen, struiken, klim- en slingerplanten vlot op naam. Met voor zichzelf sprekende illustraties van de soorten. Een Flora die door de eenvoudige keuzes het determineren, het vinden van de naam van een soort, tot een uitdaging maken. Een Flora van natuur die in de winter lijkt te slapen, maar door de veelvormigheid aan knoppen, takken en vruchten is te ontdekken en beschrijven. Een Winterflora van alle bomen, struiken, houtige klim- en slingerplanten in Nederland en België, die algemeen in de natuur en langs de weg voorkomen. Maar ook enkele zeldzame, maar zeer opvallende soorten. Dirk Slagter, biologiedocent in Haarlem, werkte 25 jaar aan een puntgaaf overzicht en verzorgde het leeuwendeel van de meer dan 400 illustraties.

Wil je het boek lezen?Winterflora bomen en struiken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dirk Slagter. Lezen Winterflora bomen en struiken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN