Als er geen morgen meer is - gedichten en gedachten als troost bij rouwverwerking

Als er geen morgen meer is - gedichten en gedachten als troost bij rouwverwerking - Ruud Vorstermans | Fthsonline.com

...ksjubileum. Voor de allermooiste gedichten ga je naar My Home Planet ... Gedichtjes top 10 van 2016 | Gedachten-gedichten.nl ... . Je vindt hier liefdesgedichten, afscheidsgedichten, vriendschapsgedichten, gedichten over liefdesverdriet, gedichten over fantasie, gedichten over verdriet en pijn, grappige gedichten, huwelijksgedichten, kerstmisgedichten, Valentijnsgedichten en nog veel meer mooie gedichten. Je kan zelf ook natuurlijk een gedicht toevoegen Gebeden om troost. God, laat er rust komen in mijn hart en laat het stil worden in mi ... Als er geen morgen meer is - Gedichten en gedachten als ... ... . God, laat er rust komen in mijn hart en laat het stil worden in mijn hoofd, zodat ik mij kan richten op de dag. - Anoniem ; Here God, In iedere storm biedt U een schuilplaats laat me daar uw geborgenheid ervaren. - Anoniem ; Tot U, God, roep ik in de vroege morgen help mij te bidden en mijn gedachten te richten op U Ik ... Er is geen hand meer in de mijne geen mond meer die mij kust. Geen lach meer in de verte geen streling door mijn haar. Niet meer samen zitten en kijken naar elkaar. *** Boven de wolken, moet de vrijheid wel grenzeloos zijn. Alle angsten, alle zorgen, blijven daaronder verborgen. Dan wordt wat hier groot en belangrijk is, plotseling onbelangrijk ... Als je moet afgeven wat je het meest liefhebt, dan is er geen gisteren, geen vandaag en geen morgen meer, dan is er geen tijd meer, dan is er alleen heimwee. Veel lichtpuntjes in de duisternis, en Sterkte gewenst bij dit grote gemis! Soms is het leven zwaar, wellicht helpt dit kleine gebaar. Religieuze rouwteksten Als de liefde niet bestond Zou de zon niet langer stralen De wind zou niet meer ademhalen Als de liefde niet bestond Geen appel zou meer rijpen Zoals eens in het paradijs Als wij elkaar niet meer begrijpen Dan is de wereld koud als ijs Ik zou sterven van de kou En m'n adem zou bevriezen Als ik je liefde zou verliezen Er is geen liefde zonder jou In gedachten bij je…. we hopen dat je de kracht vindt om dit verlies te dragen. Veel sterkte toegewenst . Nog zoveel plannen nog zoveel te doen het mocht niet meer zo zijn het is nu voor altijd "toen" Als je moet afgeven wat je het meest lief hebt dan is er geen gisteren, geen vandaag en geen morgen meer, dan is er geen tijd meer, en heb hem vaak geknepen. Er was applaus en ik werd heftig uitgefloten. Maar als ik ga dan zeg ik Dank U ik heb genoten. Toon Hermans . Het leven duurt maar even. Morgen is geen morgen meer als jij er niet meer bent. En als je de dood niet kent kun je eigenlijk niet leven. Want dood dat zul je altijd zijn en het leven duurt maar even. Freek de ... Woorden kunnen heel treffend samenkomen in de vorm van een gedicht. Ze kunnen je raken, herkenning oproepen en een stukje troost bieden. Wij verzamelden de mooiste gedichten over rouw en verlies. Er is meer dan dat er is. Er is meer dat ik mis. Er is meer… Als ik kijk in de lucht. In een vogelvlucht. Schiet in flitsen door mijn hoofd. Verdoofd....

INFORMATIE

AUTEUR
Ruud Vorstermans
DIMENSIE
5,31 MB
BESTANDSNAAM
Als er geen morgen meer is - gedichten en gedachten als troost bij rouwverwerking.pdf

OMSCHRIJVING

Als er geen morgen meer is , is een dichtbundel over liefde, wilskracht, levenslust en rouwverwerking. Ruud geeft op een warme manier blijk van zijn liefde en bewondering voor de manier waarop zijn vrouw Marijke omgaat met uitgezaaide borstkanker. Vervolgens gunt hij ons na haar overlijden een kijkje op zijn manier van rouwverwerking, waarin hij soms treffend zijn emoties op papier zet. Deze dichtbundel is een inspiratiebron, waarbij de dood niet als het einde gezien wordt, maar als een begin van een andere manier van leven; een leven vol herinnering.

Wil je het boek lezen?Als er geen morgen meer is - gedichten en gedachten als troost bij rouwverwerking in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ruud Vorstermans. Lezen Als er geen morgen meer is - gedichten en gedachten als troost bij rouwverwerking Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN