De Thuiswedstrijd

De Thuiswedstrijd - Yoeri Kievits | Fthsonline.com

...om maken we er dan geen wedstrijd van?" Dat dachten we, toen twee maanden geleden de 'intelligente lock-down' begon ... thuiswedstrijd - Nederlands-Duits Woordenboek - Glosbe ... . Oud-Veldhovenaar Rutger de Bekker speelt thuiswedstrijd in De Schalm in Veldhoven. VELDHOVEN - In januari kunnen oplettende kijkers iemand met een Marvildetas de artiesteningang van theater De Schalm zien binnengaan. Na de bestsellers Rotterdam Hooligan en De mannen die vooraan staan is er nu De thuiswedstrijd. Een ' must have' voor iedereen die interesse heeft in het fenomeen 'hooligan'. en die tegen een stootje kan ... Y ... Wat is de betekenis van thuiswedstrijd - Ensie ... . Een ' must have' voor iedereen die interesse heeft in het fenomeen 'hooligan'. en die tegen een stootje kan ... Yoeri Kievits: 'De thuiswedstrijd is mijn beste boek!' Yoeri Kievits (1983) is liefhebbend vader en hardwerkend ondernemer. Koop De Thuiswedstrijd van Kievits, Yoeri met ISBN 9789089754509. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl De Thuiswedstrijd. In zijn derde boek vertelt Yoeri Kievits, een van de topmannen van de harde kern van Feyenoord, over het dagelijks leven van de mannen dat zo diep geworteld is in die typische Rotterdamse scene. Yoeri Kievits schrijft over de vele hooligancodes - hoe kom je erbij, hoe behoud je je plek en hoe bouw je status op binnen de groep. thuiswedstrijd vertaling in het woordenboek Nederlands - Duits op Glosbe, online woordenboek, gratis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. De eerste thuiswedstrijd ging over je Makkelijke Moestuin zelf, en hoe die je helpt met het extra gezellig maken van het vaker thuis zijn. Inmiddels zijn de winnaars daarvan al bekend. Thuiswedstrijd nr. 2: de keuken in! Deze keer gaan we de keuken in. Want groentes verbouwen doe je niet alleen om de leuk, maar ook om de oogst. De thuiswedstrijd leest makkelijk weg: Kievits schrijft duidelijk en zonder omhaal over zijn eigen gevoelens bij de vechtpartijen. Hij maakt portretten van zijn maten van de FIIR, de harde kern van de derde generatie Feyenoord-hooligans. Ook ouders, ex-vriendinnen en kinderen worden niet vergeten. Bestel De thuiswedstrijd Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Het boek De thuiswedstrijd, geschreven door Yoeri Kievits, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De Thuiswedstrijd Ik heb het al eens vermeld: Vanaf de eerste editie in 2015 eigenlijk al direct een van de meest populaire activiteiten van onze golfvereniging: de jaarlijkse 9 holes we...

INFORMATIE

AUTEUR
Yoeri Kievits
DIMENSIE
12,11 MB
BESTANDSNAAM
De Thuiswedstrijd.pdf

OMSCHRIJVING

In zijn derde boek vertelt Yoeri Kievits, een van de topmannen van de harde kern van Feyenoord, over het dagelijks leven van de mannen dat zo diep geworteld is in die typische Rotterdamse scene. Yoeri Kievits schrijft over de vele hooligancodes - hoe kom je erbij, hoe behoud je je plek en hoe bouw je status op binnen de groep. Hij onthult hoe de hooligans onder elkaar en met hun vrouwen en hun familie leven. Dit zet de verhoudingen regelmatig op scherp. Ook is er de verwevenheid met andere groeperingen in de Rotterdamse boven- en onderwereld. Zo is de harde kern, soms samen met de motorgangs, actief betrokken bij de veiligheid rond party's, festivals en horeca in de regio. Vaak werken ze daarbij nauw samen met de gevestigde orde. De politiek van de straat en de politiek van het gemeentehuis blijken dan soms wonderwel samen te gaan. Een apart verhaal vormt de zeer gespannen relatie van de hooligans met de Rotterdamse burgervader Aboutaleb. In zijn boek onthult Yoeri Kievits zaken die niet eerder openbaar werden gemaakt en die de andere kant van de medaille tonen. De pers luistert immers vaak veel te braaf naar de PR-afdeling van de Rotterdamse gemeente. Ontsnappen uit de harde kern is moeilijk. Vaak niet door sociale dwang, maar ook door de verslaving die het brengt: verslaafd aan geweld, spanning, maar bovenal verslaafd aan elkaar. Dat maakt de hooligans zo verdomd interessant voor jongeren, media, politici en de leken onder ons.Lees het allemaal in het nieuwe boek van Yoeri Kievits: De thuiswedstrijd.

Wil je het boek lezen?De Thuiswedstrijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yoeri Kievits. Lezen De Thuiswedstrijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN