Een soort van liefde

Een soort van liefde - Alicja Gescinska | Fthsonline.com

...Een soort van liefde vertelt het verhaal van vele soorten liefde: van een moeilijke liefde tussen vader en dochter, en van een onverhoedse liefde tussen een oudere professor en een jonge studente ... Weekendlijstje: 6 soorten liefde van de Griek - Filosofie.nl ... . Lichamelijk, geestelijk, hartstochtelijk of ingehouden, steeds is de liefde ongrijpbaar en ambivalent. Alicja Gescinska: 'De mens is een soort van liefde ... Alicja Gescinska resideert twee dagen in het Amsterdamse Ambassadehotel om haar roman te promoten, op uitnodiging van haar uitgeverij. Zoals dat gaat bij internationale auteurs komen de journalisten bij haar op bezoek. Een soort van liefde is een mooie, zeer geslaagde roman. Gescinska is een begenadigd verteller. Guus Bauer. A ... indruk | Een soort van filosofie ... . Zoals dat gaat bij internationale auteurs komen de journalisten bij haar op bezoek. Een soort van liefde is een mooie, zeer geslaagde roman. Gescinska is een begenadigd verteller. Guus Bauer. Alicja Gescinska - Een soort van liefde. De Bezige Bij, Amsterdam. 236 blz. € 18,90. 3 Reacties. TAGS: Alicja Gescinska; Scan deze QR Code met je mobiel. Sluiten. Volgend bericht. Een soort van liefde is een roman die je vasthoudt tot de laatste bladzijde. De hardwerkende psycholoog Elizabeth verliest haar vader, maar rouwt hier niet om. De lezer wordt meegenomen in een duik in het verleden, en in het verhaal van Anna. Dit soort liefde vraagt offers en hard werken voor hen die daarnaar streven. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Alicja Gescinska
DIMENSIE
10,8 MB
BESTANDSNAAM
Een soort van liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Na de dood van haar vader, een gerenommeerde professor Duitse cultuurgeschiedenis, staat Elisabeth voor de taak zijn huis leeg te maken. Doordat ze nooit goed met haar vader op kon schieten, lijkt deze opdracht aanvankelijk niet erg zwaar. Maar wanneer Elisabeth een brief ontvangt, geadresseerd aan haar vader, openen zich kamers van het verleden waarvan ze niets wist.Elisabeth en Anna, twee vrouwen die elkaar nooit hebben gekend, blijken elkaars leven in een definitieve plooi gelegd te hebben. Het is te laat om dat te veranderen, maar misschien is het nog niet te laat om het te begrijpen.Een soort van liefde vertelt het verhaal van vele soorten liefde: van een moeilijke liefde tussen vader en dochter, en van een onverhoedse liefde tussen een oudere professor en een jonge studente. Lichamelijk, geestelijk, hartstochtelijk of ingehouden, steeds is de liefde ongrijpbaar en ambivalent.De tijd heeft littekenweefsel over mijn hart gevormd. Het is een andere pijn, een ander verdriet. Een mens verhuist in de tijd, weg van de kern van zijn droefenis, naar de periferie van de pijn, naar de leegte van het gemis. Missen is de voorstad van verdriet. Daar woon ik.

Wil je het boek lezen?Een soort van liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alicja Gescinska. Lezen Een soort van liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN