Help, de psycholoog verzuipt!

Help, de psycholoog verzuipt! - Frits Bosch | Fthsonline.com

...t de cliënt altijd de basis voor zijn hulp ... Athenaeum Boekhandel | Help, de psycholoog verzuipt ... ... . Help, de psycholoog verzuipt! "Een scherp boek over de voortdurende strijd van vrijgevestigde psychologen tegen almaar uitdijende GGZ-instellingen, langere wachtlijsten, medicalisering en hogere kosten. Bosch legt uit hoe het zo is gekomen en dat het ook anders kan", aldus journalist en auteur Malou van Hintum. Februari 2019 is het boek Help, de psycholoog verzuipt! van […] Help, de psycholoog verzuipt! matthijs 2019-12-23T16:31:52+00:00 Frits Bosch Gz-Psycholoog Frits Bosch is in 2017 gestopt met zijn psychologen praktijk en is nu actief als beleidsadviseur, spreker, supervisor, schrijver en bassist. Synopsis Help, de psycholoog verzuipt! He ... Help de psycholoog verzuipt - Stichting Beroepseer ... . Synopsis Help, de psycholoog verzuipt! Help, de psycholoog verzuipt! is een persoonlijk verslag van een psycholoog die vecht voor zijn beroep. Staatssecretaris Blokhuis van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS) pleit voor een Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) waar 'de mens centraal' staat en die 'dicht bij de patiënt' staat. Eerder dit jaar verscheen het boek "Help, de psycholoog verzuipt!" van Frits Bosch. Bosch is een GZ-psycholoog die na zijn pensioen terugblikt op zijn loopbaan in de eerste lijn....

INFORMATIE

AUTEUR
Frits Bosch
DIMENSIE
5,58 MB
BESTANDSNAAM
Help, de psycholoog verzuipt!.pdf

OMSCHRIJVING

'Help, de psycholoog verzuipt!' biedt een intrigerende blik in de praktijk van eerstelijnspsycholoog Frits Bosch, een pionier in zijn vak. Een bonte verzameling aan praktijkverhalen uit zijn 36-jarige loopbaan passeert de revue. Bij Bosch vormde het persoonlijke contact met de cliënt altijd de basis voor zijn hulp. Hij zocht bij iedere cliënt een passend hulpaanbod en maakte gebruik van minimale interventies die vaak verrassend succesvol uitpakten. Ondanks de hoge waardering van cliënten en huisartsen kregen Bosch en collega's veel tegenwerking van machtige partijen in en rond de GGZ, die voorstander zijn van grootschalige gestandaardiseerde hulp. Help, de psycholoog verzuipt! is daarom meer dan een persoonlijk verslag van een psycholoog die vecht voor zijn beroepseer. Het is een fascinerende analyse van de GGZ in Nederland.

Wil je het boek lezen?Help, de psycholoog verzuipt! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frits Bosch. Lezen Help, de psycholoog verzuipt! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN