Schrijf je vrij

Schrijf je vrij - Mirjam Windrich | Fthsonline.com

...ste gedachten, bijvoorbeeld tijdens het wakker worden, dragen een energie in zich, die ver reikt ... Zit je vast? Schrijf je vrij! - Mindful Analysis ... . Ze kunnen je dag een heel andere wending geven. Een verrassende nieuwe online workshop. Ben je je bewust van pijnlijke patronen maar lukt het je niet goed om ze te doorbreken? Dan is deze nieuwe workshop iets voor jou. Ontdek wat de combinatie van schrijven, zelfbevraging en adem voor je kan betekenen! De methode die Jasmijn Koelink en Geertje Couwenbergh in deze ochtendworkshop hanteren is The Work© van Byron Katie, een eenvoudige maar ... De schrijfcursussen en workshops 'De Keuze - schrijf je vrijer' zijn geïnspireerd op het in ... Schrijf je Vrij - YouTube ... ... De schrijfcursussen en workshops 'De Keuze - schrijf je vrijer' zijn geïnspireerd op het indrukwekkende en prachtige boek van dr. Edith Eva Eger, ook bekend als 'de ballerina van Auschwitz'. In haar boek vertelt dr. Eger welke weg zij heeft afgelegd om tot vrijheid te komen. De ingredienten die zij hiervoor gebruikt: compassie, humor, optimosme, intuitie en nieuwsgierigheid vormen de basis ... 12 SCHRIJF JE VRIJ wel is het in een aantal gevallen het begin van de behandeling: het als het ware 'van je af schrijven' van ingrijpende gebeurte-nissen, of, in het geval van traumabehandeling, het al schrijvend herbeleven en vervolgens structureren van schokkende zaken. Op de inhoud van het geschrevene wordt niet zozeer ingegaan. Schrijf je vrij direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Schrijf je in voor de Vrij Nederland-nieuwsbrief. Stel jouw nieuwsbrief samen. Created with Sketch. Meld je aan voor een van onze nieuwsbrieven. ja, dit wil ik. Volg Vrij Nederland. Created with Sketch. Created with sketchtool. Created with sketchtool. Created with sketchtool. Schrijf je vrij! voor kinderen. Dat creatief schrijven leuk is, wil ik kinderen graag laten ervaren. Want creatief schrijven gaat over spelen met taal: met letters, woorden en zinnen. Het gaat niet zozeer over spelling, zinsbouw of grammatica, maar schrijven over dat wat in je opkomt....

INFORMATIE

AUTEUR
Mirjam Windrich
DIMENSIE
12,19 MB
BESTANDSNAAM
Schrijf je vrij.pdf

OMSCHRIJVING

Schrijf je vrij 1e druk is een boek van Mirjam Windrich uitgegeven bij Kosmos Uitgevers. ISBN 9789021562865 'Schrijf je vrij' van Mirjam Windrich behandelt stress en spanning op je werk, relatieproblemen of depressieve klachten. Mindful Analysis is een beproefde methode om schrijvend problemen te analyseren: vier overzichtelijke fases die je helpen helderheid en inzicht te krijgen en een duidelijk plan te maken om het probleem aan te pakken. De aansprekende voorbeelden en praktische aanwijzingen maken dit tot een inspirerende ervaring. Mirjam Windrich is docent, schrijver, coach en therapeut; ze ontwikkelde Mindful Analysis op basis van boeddhistische, psychologische en filosofische principes.

Wil je het boek lezen?Schrijf je vrij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mirjam Windrich. Lezen Schrijf je vrij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN