Wat als dit de hemel is?

Wat als dit de hemel is? - Anita Moorjani | Fthsonline.com

...ni over aan haar Bijna doodervaring die zij had tijdens een 30 uur durende coma ... 13 vragen over hemel en hel - EO Visie ... . Zij had terminale kanker en haar organen begonnen ermee op te houden. In Wat als dit de hemel is? gaat Anita Moorjani in op de sociale mythes in onze hedendaagse samenleving. Gevoelens van angst, schaamte en schuldgevoel worden ons opgelegd door onze cultuur. Moorjani leert je afscheid te nemen van deze gevoelens, leidt je naar je ware identiteit en geeft je zelfvertrouwen. WAT DE BIJBEL LEERT. In de Bijbel heeft het woord hemel meer dan één beteke ... Wat zegt de Bijbel over de hemel? - JW.ORG ... . WAT DE BIJBEL LEERT. In de Bijbel heeft het woord hemel meer dan één betekenis. Bijvoorbeeld: Genesis 1:20 beschrijft de schepping van vogels die 'over de aarde vliegen langs het vlak van het uitspansel van de hemel'. In dit geval slaat het woord hemel op onze atmosfeer, de lucht die we zien. In Wat als dit de hemel is? gaat Anita Moorjani in op de sociale mythes in onze hedendaagse samenleving. Gevoelens van angst, schaamte en schuldgevoel worden ons opgelegd door onze cultuur. Moorjani leert je afscheid te nemen van deze gevoelens, leidt je naar je ware identiteit en geeft je zelfvertrouwen. 'Wat als dit de hemel is?' is niet een boek om in één ruk uit te lezen. De hoofdstukken afzonderlijk wel, maar na elk hoofdstuk legde ik het weer enkele dagen weg. Er komen veel wijsheden en zienswijzen voorbij en als je ook aandacht wil besteden aan de oefeningen die na elk hoofdstuk worden gegeven heb je die tijd ook even nodig. In Wat als dit de hemel is? gaat Anita Moorjani in op de sociale mythes in onze hedendaagse samenleving. Gevoelens van angst, schaamte en schuldgevoel worden ons opgelegd door onze cultuur. Moorjani leert je afscheid te nemen van deze gevoelens, leidt je naar je ware identiteit en geeft j...

INFORMATIE

AUTEUR
Anita Moorjani
DIMENSIE
3,25 MB
BESTANDSNAAM
Wat als dit de hemel is?.pdf

OMSCHRIJVING

Vind de hemel op aarde met Anita Moorjani´s nieuwe boek!In Wat als dit de hemel is? gaat Anita Moorjani in op de sociale mythes in onze hedendaagse samenleving. Gevoelens van angst, schaamte en schuldgevoel worden ons opgelegd door onze cultuur. Moorjani leert je afscheid te nemen van deze gevoelens, leidt je naar je ware identiteit en geeft je zelfvertrouwen.Moorjani bespreekt tien verschillende mythes, waaronder:Je krijgt je verdiende loonVan jezelf houden is egoïstischVrouwen zijn het zwakke geslachtMoorjani ontkracht deze mythes door middel van persoonlijke verhalen en inzichten. Zo leert ze je de betekenis van onvoorwaardelijke liefde en hoe je van jezelf kunt houden. Ook staan er praktische tips en oefeningen in het boek waarmee je aan de slag kunt. Hiermee leer je de hemel op aarde te vinden! "Anita's verhaal geeft je een hernieuwd besef van wie je werkelijk bent en hoe je elke angst en zelfkritiek in je leven kunt overstijgen.' Dr Wayne W. Dyer Over de auteurAnita Moorjani werkte jarenlang in het zakenleven tot ze in april 2002 te horen kreeg dat ze terminale kanker had. Haar bijzonder genezing in 2006 heeft haar leven enorm veranderd. Ze schreef haar eerste boek Ik moest doodgaan om mezelf te genezen. Moorjani houdt zich tegenwoordig bezig met het delen van de inzichten die ze kreeg door haar bijna-doodervaring. Op Moorjani's website kun je meer lezen over haar bijna-doodervaring. Volg ookAnita Moorjani's Facebookpagina met haar inspirerende quotes!

Wil je het boek lezen?Wat als dit de hemel is? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anita Moorjani. Lezen Wat als dit de hemel is? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN