Nieuw gebedenboek

Nieuw gebedenboek - Toon Hermans | Fthsonline.com

...w gebedenboek" paperback/ gebrocheerd: € 12,50 ... Nieuw gebedenboek - Toon Hermans - (ISBN: 9789401428484 ... ... . Ieder van ons kan, als het donkert in de wereld en alles is leeg en dor en de meest rampzalige dingen gebeuren, in zichzelf een lichtje ... Nieuw Gebedenboek quantity. In winkelmand. Categorie: Boeken. Beschrijving Beschrijving. Ieder van ons kan, als het donkert in de wereld en alles is leeg en dor en de meest rampzalige dingen gebeuren, in zichzelf een lichtje proberen aan te steken, zichzelf voornemen met hoop in het hart te kijken naar de ellende die de mensheid teistert. Het nieuwe gebedenboek: meer dan een gebedenbo ... Boekwinkeltjes.nl ... . Het nieuwe gebedenboek: meer dan een gebedenboek. ... De unieke mix van mooie gebeden, spirituele gedachten en een snuifje typische humor maken dit Nieuw Gebedenboek tot een van de bijzonderste uitgaven in het Toon-jaar 2016. Innerlijk groter. Een gedicht uit de ongepubliceerde bundel 'In het licht van de stilte'. Nieuw gebedenboek | Toon Hermans. Zijn mooiste spirituele teksten. Zet op mijn lijst . Ieder van ons kan, als het donkert in de wereld en alles is leeg en dor en de meest rampzalige dingen gebeuren, in zichzelf een lichtje proberen aan te steken, ... Bestel Nieuw gebedenboek Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies...

INFORMATIE

AUTEUR
Toon Hermans
DIMENSIE
8,99 MB
BESTANDSNAAM
Nieuw gebedenboek.pdf

OMSCHRIJVING

Met de mooiste gebeden, maar ook met meditatieve en spirituele teksten en zelfs wat milde humor Ieder van ons kan, als het donkert in de wereld en alles is leeg en dor en de meest rampzalige dingen gebeuren, in zichzelf een lichtje proberen aan te steken, zichzelf voornemen met hoop in het hart te kijken naar de ellende die de mensheid teistert. Dan komt er opheldering en de kracht die de toestand in de wereld wat draaglijker maakt. God is geen koekjestrommel, schreef Toon Hermans. Als je bidt, zit dan niet te brabbelen. Liever dan voorgekauwde teksten op te dreunen, schreef Toon zijn eigen gebeden en spirituele teksten. Niet alleen voor gelovigen als hijzelf, maar voor alle mensen van goede wil die weleens twijfelen en verlichting zoeken.

Wil je het boek lezen?Nieuw gebedenboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toon Hermans. Lezen Nieuw gebedenboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN