Statiegeld voor mijn moeder

Statiegeld voor mijn moeder - Manon de Heus | Fthsonline.com

... Manon de Heus en Marijke van der Ploeg! ... Statiegeld voor mijn moeder | De Boekenmolen ... . Tevens verschenen in het Duits onder de titel 'Das Pfand meiner Mutter'. Huisarts Kathrin Bakker werd door de geheime dienst de Stasi vervolgd omdat haar man, zonder haar medeweten, naar het Westen vluchtte. Statiegeld voor mijn moeder Statiegeld voor mijn moeder - Manon de Heus en Marijke van der Ploeg. 16 december 2019 door Jan. Titel: Statiegeld voor mijn moeder Auteur: Manon de Heus. Marijke van der Ploeg Genre: Non-ficti ... Statiegeld voor mijn moeder | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Marijke van der Ploeg Genre: Non-fictie Uitgever: Aspekt Uitgave datum: 2019 Uitvoering ... Statiegeld voor mijn moeder book. Read 6 reviews from the world's largest community for readers. Huisarts Kathrin Bakker werd door de geheime dienst de S... In Statiegeld voor mijn moeder vertellen twintig voormalige DDR-burgers over hun leven in een gesloten land. Hoe gingen ze om met de absurde regels van de Staat en waar vonden ze hun vrijheden? De verhalen zijn divers, maar hebben één ding gemeen: ze geven een unieke inkijk in een land dat niet meer bestaat. Statiegeld voor mijn moeder is niet eenzijdig. Er zijn ook interviews met mensen die weinig problemen ondervonden, met mensen die het relatief goed hadden, maar ook met iemand die onderdeel was van het systeem. De auteurs hebben daarmee bereikt dat het niet een eenzijdige en voorspelbare reeks interviews is geworden. 'Statiegeld voor mijn moeder' door Manon de Heus, Marijke van Der Ploeg - Onze prijs: €19,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Bestel Statiegeld voor mijn moeder van Manon de Heus;;Marijke van der Ploeg. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak In Statiegel...

INFORMATIE

AUTEUR
Manon de Heus
DIMENSIE
9,93 MB
BESTANDSNAAM
Statiegeld voor mijn moeder.pdf

OMSCHRIJVING

Huisarts Kathrin Bakker werd door de geheime dienst de Stasi vervolgd omdat haar man, zonder haar medeweten, naar het Westen vluchtte. Tiener Stefan Lauter zat vanwege 'staatsvijandelijk' gedrag drie jaar lang in jeugdgevangenissen. En actrice Ruth Reinecke slaagde erin theater te maken dat de problemen van de bevolking weerspiegelde. In Statiegeld voor mijn moeder vertellen twintig voormalige DDR-burgers over hun leven in een gesloten land. Hoe gingen ze om met de absurde regels van de Staat en waar vonden ze hun vrijheden? De verhalen zijn divers, maar hebben één ding gemeen: ze geven een unieke inkijk in een land dat niet meer bestaat.

Wil je het boek lezen?Statiegeld voor mijn moeder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Manon de Heus. Lezen Statiegeld voor mijn moeder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN