Troostkind

Troostkind - Loes den Hollander | Fthsonline.com

...s den Hollander - Troostkind. 10 10 x gezien 0 0 x bewaard sinds 23 mei '20, 21:46 ... Troostkind by Loes den Hollander - Goodreads ... . Bewaar ... Troostkind. Luister 14 dagen gratis Troostkind. 4.07 258 5 Schrijver: Loes den Hollander Voorlezer: Wietske Janssen. Beschikbaar als audioboek. Beschikbaar als e-book. Hoever ga je als moeder om de daden van je kind goed te praten? Voor de buitenwereld zijn ze een normaal gezin. 9-nov-2015 - Troostkind - Crimezone.nl - Met Troostkind heeft Loes den Hollander een meeslepende psychologische roman ... Troostkind - OCLC ... .nl - Met Troostkind heeft Loes den Hollander een meeslepende psychologische roman geschreven met een verrassend einde. Loes den Hollander. Loes den Hollander (1948) schrijft al vanaf het moment dat ze kon lezen. Aanvankelijk poëzie, later columns, daarna verhalen en ten slotte haar eerste boek. Toch kwam het nooit in haar op om van schrijven haar beroep te maken, omdat ze zich helemaal richtte op haar carrière in de gezondheidszorg....

INFORMATIE

AUTEUR
Loes den Hollander
DIMENSIE
11,13 MB
BESTANDSNAAM
Troostkind.pdf

OMSCHRIJVING

Voor de buitenwereld lijkt het een gewoon gezin, dat het verlies van het jongste kind heeft verwerkt. Maar het ligt anders. Een van hen heeft de kenmerken van een tijdbom en brengt de anderen regelmatig in beroering. En in conflict.Astrid van Velzen is de moeder van dit gezin en op een dag in juni ontdekt ze iets wat niet alleen een gevoelige snaar raakt, maar ook de voorbode blijkt te zijn van geweld en dreiging. Ze vermoedt dat haar zoon hier iets mee te maken heeft.Hoever ga je als moeder om de daden van een kind goed te praten?Hoe lang lukt het je de andere kant op te kijken? Wat moet er gebeuren om je zover te krijgen dat je ingrijpt?Het antwoord blijkt alle perken te buiten te gaan.

Wil je het boek lezen?Troostkind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Loes den Hollander. Lezen Troostkind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN