Coachen met de Osho Zen Tarot

Coachen met de Osho Zen Tarot - Donna van der Steeg | Fthsonline.com

... Tarot Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Anton kan toveren met vingerpopje boek ... Osho Zen Tarot door drs Donna van der Steeg, auteur van ... ... ... Arbeidsmotivatie als management-instrument boek W. de Moor epub. Arm en rijk in Nederland boek Willem Vermeend pdf. Armando, Cherry Duyns, Klaas Gubbels, Jan Roeland: Vier download PDF J. Heymans. Asperger-syndroom en seksualiteit download PDF Henault. Donna van der Steeg is psychologe en laat zich daarnaast vooral inspireren door actieve meditatie. Ze werkt als docent 'Psychologie en Coachen', psychosociaal therapeut en tarot professional. Op diverse plaatsen in het land geeft ze cursuss ... Coachen met de Osho Zen Tarot, English edition will follow ... ... . Ze werkt als docent 'Psychologie en Coachen', psychosociaal therapeut en tarot professional. Op diverse plaatsen in het land geeft ze cursussen en workshops. Dit boek gaat over het unieke van de Osho Zen Tarot als instrument voor zelfontwikkeling en het coachen van mensen. Informatie, inzicht en ... De Osho Zen Tarot bevat prachtige kleurrijke Tarot kaarten die veel mensen onmiddellijk raken. Als je ze goed tot je door laat dringen, gebeurt er vrijwel altijd iets binnenin je. Vele jaren geleden ben ik met de kaarten in contact gekomen omdat ik gegrepen was door de levensstroming Zen. Ze werkt als docent 'Psychologie en Coachen', psychosociaal therapeut en tarot professional. Op diverse plaatsen in het land geeft ze cursussen en workshops Coachen met de Osho Zen Tarot, Donna van der Steeg - Ebook - 9789087592431 | AKO boeken Vergelijken - Coachen met de Osho Zen Tarot (e-Book) (Donna van der Steeg) ISBN: 9789087592431 - Donna van der Steeg is psychologe en laat zich daarnaast vooral inspireren door actieve meditatie. Ze werkt als docent 'Psychologie en Coachen',… 10 jul. 2012 - Tarot in the Spirit of Zen. Bekijk meer ideeën over Osho, Tarot en Kaarten. Home Coachen met de Osho Zen Tarot Coachen met de Osho Zen Tarot Coachen met de Osho Zen Tarot Bij de hele cursus is het boek "Coachen met de Osho Zen Tarot" een belangrijke leidraad en een voortreffelijk naslagwerk. Dit is dan ook onlosmakelijk met deze cursus verbonden. In elke les zit een klein onderdeel van meditatie verweven dat telkens wisselend van aard is....

INFORMATIE

AUTEUR
Donna van der Steeg
DIMENSIE
9,8 MB
BESTANDSNAAM
Coachen met de Osho Zen Tarot.pdf

OMSCHRIJVING

Donna van der Steeg is psychologe en laat zich daarnaast vooral inspireren door actieve meditatie. Ze werkt als docent 'Psychologie en Coachen', psychosociaal therapeut en tarot professional. Op diverse plaatsen in het land geeft ze cursussen en workshops. Dit boek gaat over het unieke van de Osho Zen Tarot als instrument voor zelfontwikkeling en het coachen van mensen. Informatie, inzicht en praktische suggesties worden gegeven voor het werken ermee.

Wil je het boek lezen?Coachen met de Osho Zen Tarot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Donna van der Steeg. Lezen Coachen met de Osho Zen Tarot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN