De grond onder onze voeten

De grond onder onze voeten - Jesús Carrasco | Fthsonline.com

...ijk wat betreft stem, stijl en zeggingskracht ... De grond onder onze voeten | 9789029092289 | Meulenhoff ... . Twee romans om te ondergaan. Guus Bauer. Jesús Carrasco - De grond onder onze voeten. Vertaald door Arie van der Wal. Meulenhoff, Amsterdam. 256 blz. € 19,99. 18 Reacties De grond onder onze voeten. Aan het begin van de twintigste eeuw is Spanje ingelijfd bij het grootste imperium dat Europa ooit heeft gekend. Nadat de rust is hersteld, krijgen de militairen die het bevel voerden bij de bezetting een dorp in Extremadura toegewezen om zich te vestigen. Eva Holman, de echtgenote van een van hen, ... De grond onder onze voeten van Jesus Carrasco | Boek en ... ... . Eva Holman, de echtgenote van een van hen, leidt in die idyllische omgeving een teruggetrokken bestaan, totdat ... De grond onder onze voeten verkent onze verbondenheid met de aarde - de plek waar we geboren zijn, waar we vandaan komen, onze wortels. In hetzelfde rijke proza als in De vlucht bezingt Jesús Carrasco de eindeloze weerbaarheid van de mens, de verwondering over ons inlevingsvermogen wanneer de ander in onze ogen niet langer een vreemde is. De grond onder onze voeten - Klik op een afbeelding voor een vergroting - Ook in deze laatste Puur Natuur van 2018 draait het om insecten. We kijken nu naar de insecten en andere kleine diertjes die in de grond leven. Samen met bacteriën en schimmels houden ze de ketens van dood en leven gaande in de bodem. â De grond onder haar vo...

INFORMATIE

AUTEUR
Jesús Carrasco
DIMENSIE
3,92 MB
BESTANDSNAAM
De grond onder onze voeten.pdf

OMSCHRIJVING

Aan het begin van de twintigste eeuw is Spanje ingelijfd bij het grootste imperium dat Europa ooit heeft gekend. Nadat de rust is hersteld, krijgen de militairen die het bevel voerden bij de bezetting een dorp in Extremadura toegewezen om zich te vestigen. Eva Holman, de echtgenote van een van hen, leidt in die idyllische omgeving een teruggetrokken bestaan, totdat een zwijgzame man ongevraagd zijn intrede doet en geleidelijk steeds meer invloed op haar leven krijgt. Beiden delen een verlies groter dan ze kunnen dragen, bij elkaar vinden ze de kracht om op zoek te gaan naar de ware zin van het leven. De grond onder onze voeten verkent onze verbondenheid met de aarde - de plek waar we geboren zijn, waar we vandaan komen, onze wortels. In hetzelfde rijke proza als in De vlucht bezingt Jesús Carrasco de eindeloze weerbaarheid van de mens, de verwondering over ons inlevingsvermogen wanneer de ander in onze ogen niet langer een vreemde is. Een aangrijpende en overweldigende leeservaring, een boek dat je blik op de wereld voorgoed zal veranderen.

Wil je het boek lezen?De grond onder onze voeten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jesús Carrasco. Lezen De grond onder onze voeten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN