Een kusje op je ziel

Een kusje op je ziel - Loek Kessels | Fthsonline.com

...,99: Download direct dit e-Book. Deze titel komt in aanmerking voor ... Bureau ISBN - Een kusje op je ziel ... . Koop minimaal drie actie e-Books en ontvang 10% stapelkorting! Bekijk alle actie e-Books. Loek Kessels. Een kusje op je ziel is een boeiend en emotioneel verhaal over haar leven, als dochter van een moeder met een drankverslaving. Ze vertelt over haar jeugd tijdens en na de Tweede Wereldoorlog, maar ook over de jaren daarna, waarin ze zich nog steeds laat vernederen door haar drinkende moeder. Een kusje op je ziel. Het aangrijpende verhaal van Mona Meer dan ... Een kusje op je ziel eBook door Loek Kessels ... ... . Een kusje op je ziel. Het aangrijpende verhaal van Mona Meer dan 25 jaar beantwoordde 'Lieve Mona' vragen en gaf ze adviezen aan lezers in de rubriek 'Schrijf het maar aan Mona', in het weekblad Story in Nederland en België. Nu vertelt ze háár verhaal. In Een kusje op je ziel schrijft Loek Kessels openhartig en kwetsbaar over haar leven met een moeder die verslaafd is aan alcohol. Ze vertelt over haar jeugd tijdens en na de Tweede Wereldoorlog, die zo beïnvloed is door haar moeder, maar ook over de jaren daarna, waarin ze zich nog steeds laat vernederen door haar drinkende moeder. Al op haar dertiende publiceerde ze haar eerste kinderboek. Hierna volgden meer jeugdboeken, maar ook thrillers en romans, zoals De Laatste Herinnering (1956) en Vogels van Kristal (2010). Meer dan 25 jaar vulde ze de rubriek 'Schrijf het maar aan Mona' in het weekblad Story. "Een kusje op je ziel" is haar autobiografie. In Een kusje op je ziel schrijft Loek Kessels openhartig en kwetsbaar over haar leven met een moeder die verslaafd is aan alcohol. Ze vertelt over haar jeugd tijdens en na de Tweede Wereldoorlog, die zo beïnvloed is door haar moeder, maar ook over de jaren daarna, waarin ze zich nog steeds laat vernederen door haar drinkende moeder. Een boek, waarbij wat drank teweeg kan brengen de boventoon voert. 'Lieve Mona', eens vertrouweling van haar lezers, vertrouwt haar lezers nu haar eigen tragische levensverhaal toe. Een aangrijpend verhaal. Loek Kessels - Een kusje op je ziel. ISBN 978-94-6068-368-8. 303 pagina's, €19,99. Baarn: Uitgeverij Marmer 2017. Het boek Een kusje op je ziel, geschreven door Loek Kessels, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Het aangrijpende verhaal van Lieve Mona Meer dan 25 jaar beantwoordde Loe...

INFORMATIE

AUTEUR
Loek Kessels
DIMENSIE
11,75 MB
BESTANDSNAAM
Een kusje op je ziel.pdf

OMSCHRIJVING

Het aangrijpende verhaal van Lieve Mona Meer dan 25 jaar beantwoordde Loek Kessels' vragen en gaf ze adviezen aan lezers in de rubriek 'Schrijf het maar aan Mona', in het weekblad Story in Nederland en België. Nu vertelt ze háár verhaal. In ''Een kusje op je ziel'' schrijft Loek Kessels openhartig en kwetsbaar over haar leven met een moeder die verslaafd is aan alcohol. Ze vertelt over haar jeugd tijdens en na de Tweede Wereldoorlog, die zo beïnvloed is door haar moeder, maar ook over de jaren daarna, waarin ze zich nog steeds laat vernederen door haar drinkende moeder. Een verhaal dat je in je ziel raakt. Loek Kessels (1932) is geboren en opgegroeid in Amsterdam. Al op haar dertiende publiceerde ze haar eerste kinderboek. Hierna volgden meer jeugdboeken, maar ook thrillers en romans, zoals De Laatste Herinnering (1956) en Vogels van Kristal (2010). Meer dan 25 jaar vulde ze de rubriek 'Schrijf het maar aan Mona' in het weekblad Story. ''Een kusje op je ziel'' is haar autobiografie. 'Ik heb dit boek nooit willen schrijven omdat ik dan voor een tweede keer door mijn gevoelens van al die jaren moest. Maar ik kan nu niet anders.
Zoveel brieven van lotgenoten gingen door mijn handen en terwijl ik ze beantwoordde mocht ik niet over mijn eigen leven praten. Ik herkende de frustraties, de trauma's en het verdriet. Niet alleen alcoholverslaving, alle verslavingen maken zoveel slachtoffers. Vooral kinderen, partners, familie... Het is een gezinsziekte en het probleem groeit en groeit, wereldwijd.
Ja, ik heb het meegemaakt. Mijn verhaal is vanuit mijn ziel geschreven. Heftig.
En moeilijk. Ik heb me enorm kwetsbaar gemaakt, je kunt me zo in mijn hart schieten, als je dat wilt. Dat moet dan maar. Want ik wil door de herkenning van gevoelens mijn lotgenoten laten weten dat ze niet alleen staan in schaamte, ontkenning en eenzaamheid.' Voor wie het nodig heeft: liefs en warmte,Loek

Wil je het boek lezen?Een kusje op je ziel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Loek Kessels. Lezen Een kusje op je ziel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN