Enneagram inzichtkaarten

Enneagram inzichtkaarten - Willem Jan van de Wetering | Fthsonline.com

...s bewust maakt van de aansturingen van gedrag en van processen ... De negen Enneagramtypen - Willem Jan van de Wetering ... . De 28 kaarten kunnen u een schat aan informatie en inzichten geven, zelfs wanneer u verder helemaal niets van het Enneagram weet. Bestel Enneagram Inzichtkaarten Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies De theoretische achtergrond van het enneagram is weergegeven in een lezing van Helen Palmer. In een ander document wordt ingegaan op 'kernkwaliteiten en ... bol.com | Enneagram kaarten, J. Willekes | 0635189487597 ... ... . In een ander document wordt ingegaan op 'kernkwaliteiten en het enneagram'.Op deze pagina zijn de negen typen van het enneagram gekarakteriseerd. In 1988 stapte hij de uitgeverij wereld binnen. In 1994 kwam hij in contact met het Enneagram. Hij geeft opleidingen tot Enneagram Coach, is docent aan de Enneagram University en de opleiding Energetic Psychology, geeft gast colleges, lezingen en workshops. Ieder jaar geeft hij een aantal weektrainingen om jezelf te ont-dekken. Het enneagram is een persoonlijkheidsmodel dat zich met bewust of onbewust gedrag bezighoudt. Het deelt persoonlijkheden onder in negen verschillende types, die elk hun eigen sterktes en zwaktes hebben. Hier worden de negen types beschreven. Enneagram Engelen kaarten € 19.95 De 37 enneagram engelenkaarten bestaan o.a. uit de aartsengelen die invloed hebben op de negen enneagram typen, engelen die je helpen in je processen, engelen die je naar je hogere doel brengen en engelen die je naar de weg van vrijheid wijzen....

INFORMATIE

AUTEUR
Willem Jan van de Wetering
DIMENSIE
11,97 MB
BESTANDSNAAM
Enneagram inzichtkaarten.pdf

OMSCHRIJVING

De Enneagram Inzichtkaarten zijn gebaseerd op het Enneagram, een oud psychologisch model dat inzicht geeft in de onbewuste drijfveren van gedrag en ons bewust maakt van de aansturingen van gedrag en van processen. De 28 kaarten kunnen je een schat aan informatie en inzichten geven, zelfs als je verder helemaal niets van het Enneagram weet. Dat wat je moet weten om met deze kaarten te kunnen werken, wordt je verteld door de kaarten zelf en door de uitleg die je aantreft in het boek dat deel uitmaakt van deze set.Met de Enneagram Inzichtkaarten kun je verschillende leggingen doen, die allemaal in het boek worden beschreven en die allemaal als doel hebben: het verkrijgen van inzichten. Dit kunnen inzichten zijn in je gedrag, inzichten ten aanzien van je ‘zijn’, inzichten in een uitdaging of kwestie waarmee je je geconfronteerd ziet, inzichten in relatie tot het proces waarin je zit, et cetera.De kaarten kunnen je verder helpen op jouw pad naar zelfrealisatie. Ze kunnen je helpen je potentieel steeds vollediger te benutten, doordat de inzichten die ze je aanreiken jou kunnen aanzetten tot nieuwe acties, nieuwe gedragingen en nieuwe manieren van ‘zijn’.Stel je open voor de inzichten die tot je willen komen en doe er je voordeel mee!

Wil je het boek lezen?Enneagram inzichtkaarten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Jan van de Wetering. Lezen Enneagram inzichtkaarten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN