Over Afscheid

Over Afscheid - Sylvie Kroef | Fthsonline.com

...ppige teksten, Inspirerende woorden. Alle afscheid citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al 20 jaar op citaten ... Afscheid gedichten nodig? Kies vandaag nog uit ruim 80.000 ... ... .net. Afscheid is een thema waar vele dichters over willen schrijven. Heb je van iemand afscheid moeten nemen, of zal je afscheid gaan nemen van iemand, dan kunnen afscheidsgedichten je helpen. Overigens kun je ook gedichten die te maken hebben met afscheid vinden in een aantal andere rubrieken op Dichters.nl. Spreuken over AFSCHEID nemen **** Spreuken over afscheid nemen. Afscheid nemen en Verlies zijn moeilijke en gevoelige o ... De 12 beste afbeeldingen van Spreuk afscheid collega ... ... .nl. Spreuken over AFSCHEID nemen **** Spreuken over afscheid nemen. Afscheid nemen en Verlies zijn moeilijke en gevoelige onderwerpen. Of het nu afscheid van een dierbare is, of afscheid nemen is van iets wat je niet meer kan, het breng verdriet met zich mee. Mooie vaarwel quotes en spreuken over afscheid kunnen kleine lichtpuntjes zijn in donkere tijden. . Ontdek de mooiste spreuken voor een ... over zelfvertrouwen, dankbaarheid, eenvoudiger leven en mooie teksten over iemand bedanken bijvoorbeeld bij het afscheid van een collega. Zoek naar: M...

INFORMATIE

AUTEUR
Sylvie Kroef
DIMENSIE
10,69 MB
BESTANDSNAAM
Over Afscheid.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe ga je om met iemand die niet lang meer te leven heeft? Wat zeg je tegen je zieke buurvrouw in de supermarkt? En wat bespreek je met je vader als het einde nadert? Moeilijke vragen waar je het antwoord niet altijd op weet. Ben je zelf ziek, ga je een dierbare verliezen of ken je iemand die met afscheid te maken krijgt en wil je er voor hem of haar zijn? Zie Over Afscheid dan als rugzak waar je af en toe iets voor jezelf of die ander uit pakt.In dit boek vind je verhalen van 60 mensen die zelf ziek zijn of iemand moesten loslaten. Hun eerste reactie op het slechte nieuws. Hoe zij omgingen met goedbedoelde aandacht waar ze op dat moment even geen behoefte aan hadden. En hoe je je dierbare kunt bijstaan zonder jezelf te verliezen. Lees over de moeilijkste beslissingen in hun leven en over momenten die ze nooit hadden willen missen. Over het behoud van de regie en over het volgen van je hart. Het geeft handvatten voor familie, vrienden, buren, collega's en zorgverleners. Gebruik dit boek om de laatste periode samen zo mooi en draaglijk mogelijk te maken, zodat je later niet denkt: had ik maar…Sylvie Kroef (1982) groeide op in Brabant, behaalde haar Masters Bedrijfscommunicatie en Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit en woont in Amsterdam. Na het afscheid van twee vrienden en daarna haar vader liet het idee voor dit boek haar niet meer los. Sylvie werkt als interim manager in de zorg en is te boeken als spreker en afscheidsontzorger. Lees verder op www.laviebijafscheid.nl.Van de mooie herinneringen aan mijn dierbaren krijg ik nu nog steeds energie. Dat gevoel gun ik iedereen die iemand moet loslaten. Daarom dit boek.

Wil je het boek lezen?Over Afscheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sylvie Kroef. Lezen Over Afscheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN