Wiswijs

Wiswijs - A.J. Pach | Fthsonline.com

...unde voor studenten aan de Open Universiteit ... Wikiwijs-Zoeken ... . In de praktijk bleek dat ook mensen zonder veel voorkennis met het materiaal uit de voeten konden. Later gingen ook veel Wiswijs is uitermate geschikt voor studenten en volwassenen die hun wiskundekennis willen ophalen of bijspijkeren, bijvoorbeeld voor een studie in de sociale of economische wetenschappen aan een hogeschool of universiteit. Maar ook voor zelfstudie is Wiswijs zeer goed te gebruiken. Wizwijs - Groep 3 - Handleidingen (incl. o ... Wiswijs - 4e druk 2018 ... . Wizwijs - Groep 3 - Handleidingen (incl. opbergbox) (Alleen voor onderwijsprofessionals) 1310-190833 Compacten Wizwijs kan eenvoudig gecompact worden. In de compactinglijn hanteert Wizwijs de volgende uitgangspunten: * Om de voortgang in de methode te waarborgen en voor de leerkracht zichtbaar te houden neemt de leerling deel aan de doe-activiteit en begeleide oefening bij introductie van nieuwe leerstofonderdelen, nieuwe modellen en nieuwe begrippen. Complete set Wizwijs werkboeken voor groep 3 van de basisschool. In totaal zijn het 9 werkboeken waar de stof in staat voor het hele schooljaar 2019/2020. Wizwijs groep 7 - Bestellingen worden dagelijks verwerkt. De winkel is open van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 - 17.00 uur en zaterdag van 10.00 - 16.00 uur. tel: 026-7370278. Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak 'Wiswijs' maakt studenten wiskundig weerbaarder door inzicht, niet door trucs. Het boek is gericht op aankomende hbo-studenten en op iedereen die zijn wiskundekennis wil bijspijkeren. 'Wiswijs' behandelt de stof van de eerste drie klassen van havo/vwo. Wiswijs begint helemaal bij het begin, met getallen en rekenregels. Wiswijs - Noordhoff www.noordhoff.nl. Wiswijs maakt studenten wiskundig weerbaarder door inzicht, niet door trucs. Het boek is gericht op aankomende hbo-studenten en op iedereen die zijn wiskundekennis wil bijspijkeren. Wiswijs behandelt de stof van de eerste drie klassen van ... Koop Wiswijs van Pach, Fred met ISBN 9789001842932. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Wiswijs; €67,95 . ISBN 9789001876265 Uitgever Noordhoff Druk vanaf 4e Verschenen 31-08-2018 Taal Nederlands Bindwijze Paperback Rubriek Wetenschap. In winkelwagen ... 301 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met wiswijs! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Over wiswijs Leerkracht wiskunde geeft haar cursussen, oefeningen, examenvragen vrij. Alles is geschreven in Latex. De cursussen kunnen gebruikt worden als handboek voor de leerlingen....

INFORMATIE

AUTEUR
A.J. Pach
DIMENSIE
10,42 MB
BESTANDSNAAM
Wiswijs.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is een boek voor volwassenBij het schrijven stond de auteurs steeds een volwassen cursist voor ogen. Een cursist die het geheel, of voor een deel, van zelfstudie moet hebben. Een cursist die geen behoefte heeft aan overbodige franje. Die de essentiële zaken kort en duidelijk op een rijtje hebben, maar ook weer geen genoegen neemt met net open zetten van de trucendoos. Hij of zij wil wel weten waarom de wiskunde is zoals ze is. Maar dan zonder omhaal van woorden. Het boek is bedoeld voor hen of in cursusverband voorbereiden op: - HAVO of VWO voor volwassenen - een MBO - of HBO -studie 1 - een studie aan de Open Universiteit - een colloquium doctum aan een universiteit. Het boek behandelt: - het gehele algebraïsche deel van de HAVO/VWO - onderbouwstof (geen meetkunde, geen goniornetrie) - enige veel gevraagde onderdelen van de HAVO/VWO bovenbouwstof. Van alle opgaven zijn de uitwerkingen integraal opgenomen. Fred Pach is leraar wiskunde aan de Knorringa Avondscholengemeenschap en aan het Montessori Lyceum te Amsterdam. Hans Wisbrun werkt op de afdeling Volwasseneneducatie van het Instituut voor de Leerplanontwikkeling SLO. Hij heeft als leraar wiskunde in het dag/avondonderwijs gewerkt en heeft opfriscursussen georganiseerd voor Open Universiteitstudenten.

Wil je het boek lezen?Wiswijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.J. Pach. Lezen Wiswijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN