Dankboek

Dankboek - Ernst-Jan Pfauth | Fthsonline.com

...hop, ... Dankboek. In een maatschappij waar we elkaar via reclames en media steeds vertellen dat onze levens nog niet goed genoeg zijn, laat een dankboek ons elke dag zien hoeveel goede dingen ons al ten deel vallen ... Inzicht uit de positieve psychologie: waarom geluk geen ... ... . Ik merk dat ik, sinds ik een dankboek bijhoud, veel opmerkzamer ben geworden voor mooie en belangrijke dingen in het leven. Hoe dit Dankboek jou kan helpen Dit Dankboek is van jou en gaat over jou. Om het te gebruiken, eerst iets over mij. Als ik vroeger een toespraak gaf, begonnen mijn handen te trillen. Een toost voor familie bij een kerstdiner? De wijn klotste al bij de eerste woorden over de rand van mij ... Dankboek • Cynthia ... . Om het te gebruiken, eerst iets over mij. Als ik vroeger een toespraak gaf, begonnen mijn handen te trillen. Een toost voor familie bij een kerstdiner? De wijn klotste al bij de eerste woorden over de rand van mijn glas. Dat was nooit een groot probleem, tot ik voor mijn werk In het Dankboek lees je eerst 56 pagina's achtergrondinformatie en daarna kun je een half jaar zelf aan de slag. Het boek heeft een mooie petrolkleurige omslag en is gedrukt op fijn papier. Je kunt het boek ook kopen of bestellen bij je lokale boekhandel. boek review. 0. Facebook Twitter Pinterest Email. Schrijver Ernst-Jan Pfauth schreef talloze artikelen over zelfhulpboeken voor de Correspondent. Continu was hij op zoek naar verbetering, maar gelukkiger werd hij er niet van. Daarom schreef Pfauth er zelf maar een. Het Dankboek is echter anders dan andere zelfhulpboeken. Driekwart van het boek zal je namelijk zelf moeten schrijven....

INFORMATIE

AUTEUR
Ernst-Jan Pfauth
DIMENSIE
10,83 MB
BESTANDSNAAM
Dankboek.pdf

OMSCHRIJVING

Ken je de neiging om te denken: hoe kan mijn werk beter? Hoe kan mijn leven beter? Hoe kan ik beter? In onze prestatiemaatschappij streven we constant naar een betere versie van onszelf. Geen wonder dat meer dan een miljoen Nederlanders burn-outklachten hebben. Na twee jaar zelfhulpboeken lezen kwam Ernst-Jan Pfauth tot de conclusie: als je altijd streeft naar meer en beter, vergeet je dankbaar te zijn voor wat je al hebt. En dat terwijl onderzoek aantoont dat geluk juist sterk samenhangt met dankbaarheid. Daarom schreef Ernst-Jan dit Dankboek: een pleidooi voor dankbaarheid. Met wetenschappelijk onderbouwde tips en persoonlijke bevindingen om meer voldoening uit je leven te halen. En met een dagboek dat je helpt dit vol te houden. Ernst-Jan Pfauth (1986) is uitgever van De Correspondent, waarvoor hij twee jaar schreef over zelfverbetering. Het Amerikaanse tijdschrift Forbes nam hem op in de lijst 30 interessantste Europeanen onder de 30.

Wil je het boek lezen?Dankboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ernst-Jan Pfauth. Lezen Dankboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN