Manhunters-Onze jacht op Pablo Escobar

Manhunters-Onze jacht op Pablo Escobar - Steve Murphy | Fthsonline.com

... zijn DEA-agenten Steve Murphy en Javier Peña natuurlijk bekend van de Netflix-serie Narcos en in het non-fictie werk Manhunters: onze jacht op Pablo Escobar vertellen de inmiddels gepensioneerde DEA-agenten over hún rol ... Athenaeum Boekhandel | Manhunters-Onze jacht op Pablo ... ... .Narcos was gebaseerd op wat Murphy en Peña zelf hadden meegemaakt en volgens ... Manhunters-Onze jacht op Pablo Escobar (Paperback). De hitserie Narcos van Netflix is op dit verhaal gebaseerd: de zoektocht naar Pablo Escobar door de... Manhunters-Onze jacht op Pablo Escobar | Steve Murphy. Het verhaal van de echte DEA-agenten uit de Netflix-hitserie Narcos . De hitserie Narcos van Netflix is op dit verhaal gebaseerd: de zoektocht van de Amerikaanse D ... Manhunters-Onze jacht op Pablo Escobar - Boeklin ... ... Manhunters-Onze jacht op Pablo Escobar | Steve Murphy. Het verhaal van de echte DEA-agenten uit de Netflix-hitserie Narcos . De hitserie Narcos van Netflix is op dit verhaal gebaseerd: de zoektocht van de Amerikaanse DEA-agenten Steve Murphy en Javier Peña naar drugsbaron Pablo Escobar. Productomschrijving; Specificaties; Productomschrijving Manhunters-Onze jacht op Pablo Escobar. De hitserie Narcos van Netflix is op dit verhaal gebaseerd: de zoektocht van de Amerikaanse DEA-agenten Steve Murphy en Javier Peña naar drugsbaron Pablo Escobar. Manhunters - Onze jacht op Pablo Escobar - Het verhaal van de echte DEA-agenten uit de Netflix-hitserie Narcos - Steve Murphy Na jaren jacht gemaakt te hebben op grote en kleine drugscriminelen stonden twee DEA-agenten, Javier Peña en Steve Murphy, voor de grootste uitdaging uit hun carrière Spreker(s): Jelle Amersfoort, Ronald Top Het boek Manhunters-Onze jacht op Pablo Escobar, geschreven door Steve Murphy, Javier Pena., koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Manhunters-Onze jacht op Pablo Escobar . Het verhaal van de echte DEA-agenten uit de Netflix-hitserie Narcos. Steve Murphy-Javier Pena. €20,00. Toevoegen aan winkelwagen Toevoegen aan verlanglijst. ... Pablo Escobar stond a...

INFORMATIE

AUTEUR
Steve Murphy
DIMENSIE
3,49 MB
BESTANDSNAAM
Manhunters-Onze jacht op Pablo Escobar.pdf

OMSCHRIJVING

De hitserie Narcos van Netflix is op dit verhaal gebaseerd: de zoektocht naar Pablo Escobar door de Amerikaanse DEA-agenten Steve Murphy en Javier Peña. De hitserie Narcos van Netflix is op dit verhaal gebaseerd: de zoektocht van de Amerikaanse DEA-agenten Steve Murphy en Javier Peña naar drugsbaron Pablo Escobar. In dit spannende boek beschrijven Murphy en Peña zelf hoe ze misschien wel de grootste crimineel ooit ter wereld wisten op te sporen en uit te schakelen. Pablo Escobar stond aan het hoofd van het Colombiaanse Medellíndrugskartel, was verantwoordelijk voor grootscheepse drugshandel en gaf opdracht tot ontelbare moorden, waardoor hij de meest gezochte crimineel ter wereld werd. De zoektocht van agenten Steve Murphy en Javier Peña was moeilijk en extreem gevaarlijk, maar had uiteindelijk succes. Lees in dit boek voor het eerst hun eigen werkelijke verhaal over hun missie.

Wil je het boek lezen?Manhunters-Onze jacht op Pablo Escobar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Steve Murphy. Lezen Manhunters-Onze jacht op Pablo Escobar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN