Slapeloos

Slapeloos - Romy Hausmann | Fthsonline.com

...onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn ... Beter slapen - VGZ ... .Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc., een organisatie zonder winstoogmerk. Slapeloos Annick Ruyts & ISBN: 9789492626530: PAGINA'S: 224 Blz. VERSCHENEN: 09-10-2019: PRIJS: €21,99,-vorige volgende. Het boek; Doorheen de jaren heeft Annick Ruyts van alles geprobeerd om 's nachts niet meer urenlang wakker te liggen ... Slapeloosheid: de verborgen oorzaken (test jezelf) aanpakken! ... . Het boek; Doorheen de jaren heeft Annick Ruyts van alles geprobeerd om 's nachts niet meer urenlang wakker te liggen in bed: slaappillen, antidepressiva, hormonen, yoga, ademhalingsoefeningen, wietolie (zonder THC ... Slapeloos (Hardcover). Savanna Brandt, 36 jaar, lijdt aan slapeloosheid. Al ruim twee maanden heeft ze nauwelijks geslapen en haar were...

INFORMATIE

AUTEUR
Romy Hausmann
DIMENSIE
8,86 MB
BESTANDSNAAM
Slapeloos.pdf

OMSCHRIJVING

Jaren geleden werd Nadja veroordeeld voor een wrede misdaad. Na haar vrijlating uit de gevangenis wil ze niets liever dan een normaal leven leiden. Maar dan wordt er een moord gepleegd. De dader probeert door valse bewijsstukken te verspreiden de politie op het verkeerde spoor te zetten: dat van de jonge, onstabiele vrouw die als assistente bij een advocatenkantoor werkt… Want Nadja's verleden maakt haar het perfecte slachtoffer. En de perfecte moordenaar.Slapeloos is een bloedstollende psychologische thriller over schuld, vergelding en de vraag of een veroordeelde dader ooit echt vrij kan komen.

Wil je het boek lezen?Slapeloos in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Romy Hausmann. Lezen Slapeloos Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN