Toen kreeg ik weer lucht

Toen kreeg ik weer lucht - Tilda Timmers | Fthsonline.com

...j Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken ... Tilda Timmers - Auteur van "Toen kreeg ik weer lucht ... ... . Toen kreeg ik weer lucht . Steden van Erasmus . Buik blij, jij blij . Creëer je volgende baan . Het familiestatuut . Van werknemer naar ondernemer . Tussen spoor en pastoor . Zin houden in je werk . Be a hero . Toon . Verlangen naar @Katja80 . Het witte konijn . Meester ... Moeder worden is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Niet elke vrouw zit na de bevalling op een roze wolk, s ... Toen kreeg ik weer lucht - Chicklit.nl ... . Niet elke vrouw zit na de bevalling op een roze wolk, soms is die wolk een verstikkende grijze. Je bent somber en vindt het spannend, je twijfelt of je een goede moeder bent en je slaapt slecht. Je omgeving heeft niet altijd begrip voor zo'n postnatale depressie en je durft er zelf misschien ook niet over te praten. Toen kreeg ik weer lucht - ebook. Tilda Timmers ... Ze helpt je met dit boek om de negatieve gedachtenstroom te stoppen, tijd voor jezelf te maken en weer te genieten van je leven als moeder. Je hoeft je niet te schamen voor een postnatale depressie. Toen kreeg ik weer lucht - Overwin je postnatale depressie en krijg je leven terug - Tilda Timmers. Soms zit je na de bevalling niet op een roze maar op een grijze wolk. Je omgeving heeft niet altijd begrip voor zo'n postnatale depressie. Toen kreeg ik weer lucht. Overwin je postnatale depressie en krijg je leven terug. Auteur: Tilda Timmers: Voorlezer: Tilda Timmers: Speelduur: 5u 5m 58s: Prijs € 20,00. In winkelmand. Op verlanglijst. Beschrijving. Moeder worden is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Auteur van "Toen kreeg ik weer lucht" Overwin je postnatale depressie en krijg je leven terug Frou Frou Begeleiding March 2017 - Present 2 years 7 months. Amersfoort. Nadat ik bevallen was van ... Bestel Toen kreeg ik weer lucht Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Ze helpt je met dit boek om de negatieve gedachtenstroom te stoppen, tijd voor jezelf te maken en weer te genieten van je leven als moeder. Je hoeft je niet te schamen vo Toen kreeg ik weer lucht, Tilda Timmers - Ebook - 9789491757594 | AKO boeken Artikelen met onderwerp ''Toen kreeg ik weer lucht'' Samenleving Postnatale depressies en Frou Frou koekjes 20 oktober. Het boek ligt in stapels op tafel en de mensen zijn met hun koffie en koekje in de hand het boek aan het beschouwen. Toen kreeg ik weer lucht (€ 20,00) ... Hierbij geef ik toestemming om het terugkerende bedrag periodiek...

INFORMATIE

AUTEUR
Tilda Timmers
DIMENSIE
5,58 MB
BESTANDSNAAM
Toen kreeg ik weer lucht.pdf

OMSCHRIJVING

Moeder worden is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Niet elke vrouw zit na de bevalling op een roze wolk, soms is die wolk een verstikkende grijze. Je bent somber en vindt het spannend, je twijfelt of je een goede moeder bent en je slaapt slecht. Je omgeving heeft niet altijd begrip voor zo'n postnatale depressie en je durft er zelf misschien ook niet over te praten. Tilda Timmers is ervaringsdeskundige, therapeut en begeleider van moeders met een postnatale depressie. Ze doorbreekt het taboe en helpt je met dit boek om je depressie te overwinnen en je leven terug te krijgen. Herkenbaar, humoristisch, een heerlijke steun in de rug. Openhartig vertelt Tilda Timmers haar persoonlijke verhaal en dat van veel andere vrouwen. Met mindfulness-technieken en talloze praktische adviezen helpt ze je om de negatieve gedachtenstroom te stoppen, tijd voor jezelf te maken en weer te genieten van je leven als moeder. 'Tilda spreekt uit ervaring en met de juiste nuchterheid en humor heeft ze mij goed weten te bereiken. Ze geeft heldere en toepasbare handvatten, erg praktisch.' (Jessica 39 jaar) 'Ik ben onwijs blij met de tips die ik van Tilda gekregen heb. Ik ben gewoon weer happy. Wat een bevrijding.' (Marieke 35 jaar) 'Tilda geeft je de juiste handvatten om de niet-zo-rozewolk-periode door te komen.' (Ilva 30 jaar)

Wil je het boek lezen?Toen kreeg ik weer lucht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tilda Timmers. Lezen Toen kreeg ik weer lucht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN