De reis van mijn leven - gesigneerde editie

De reis van mijn leven - gesigneerde editie - Lex Harding | Fthsonline.com

...nen Rein In de reis van mijn leven neemt Lex Harding de lezer mee op reis door Afrika ... De reis van mijn leven: van Cairo tot Kaapstad by Lex Harding ... . Samen met zijn twee zoons reist hij van Noord Afrika (Egypte) naar Zuid-Afrika. Meerdere wildparken worden er bezocht, veel kleine steden bekeken, mensen gesproken, bergen beklommen, veel geld gewisseld. De reis van mijn leven - gesigneerde editie De reis van mijn leven Lex Harding Dit boek is een reis vol bijzondere ervaringen, maar vooral ook een ode aan de band tussen een vader en zijn twee zonen Media-ondernemer en globetrotter Lex Harding ondernam een bijzondere reis met zijn zonen Rein (28) en Rick (25). De reis van mijn leven - gesigneerde editie (Dutch Edition) eBook: harding , Lex, H ... Ebook ePUB: De reis van mijn leven - gesigneerde editie ... ... . De reis van mijn leven - gesigneerde editie (Dutch Edition) eBook: harding , Lex, Hengst, Rick den, Lammers, Tjerk, Vitataal, Vitataal Feerwerd: Amazon.co.uk: Kindle ... De reis van mijn leven Lex Harding Dit boek is een reis vol bijzondere ervaringen, maar vooral ook een ode aan de band tussen een vader en zijn twee zonen Media-ondernemer en globetrotter Lex Harding ondernam een bijzondere reis met zijn zonen Rein (28) en Rick (25). In een fourwheeldrive, tent op het dak, trokken de drie mannen dwars door donker A De reis van mijn leven - gesigneerde editie; €9,95 . ISBN 9789089751928 Druk vanaf 1e Verschenen 20-09-2011 Taal Nederlands Bindwijze Ebook Rubriek Reisverhalen. De reis van mijn leven - gesigneerde editie Lex harding. Let op, dit is een ebook ... De reis van mijn leven - gesigneerde editie (ePUB) Bekijk alles. De reis van mijn leven ... Voor Lex Harding was het de reis van zijn leven. Voor deze nieuwe editie schreef Lex Harding een nieuw nawoord. Ook werd een speciale landkaart toegevoegd waarmee de lezer de route kilometer voor kilometer kan volgen. De reis van mijn leven. 'Dit boek is een reis vol bijzondere ervaringen, maar vooral ook een ode aan de band tussen een vader en zijn twee zonen…' Media-ondernemer en globetrotter Lex Harding ondernam een bijzondere ...

INFORMATIE

AUTEUR
Lex Harding
DIMENSIE
9,18 MB
BESTANDSNAAM
De reis van mijn leven - gesigneerde editie.pdf

OMSCHRIJVING

¿Dit boek is een reis vol bijzondere ervaringen, maar vooral ook een ode aan de band tussen een vader en zijn twee zonen¿¿ Media-ondernemer en globetrotter Lex Harding ondernam een bijzondere reis met zijn zonen Rein (28) en Rick (25). In een fourwheeldrive, tent op het dak, trokken de drie mannen dwars door donker Afrika. De trip bracht hen van Alexandrië in Egypte naar Kaap l¿Agulhas, het zuidelijkste puntje van het kleurrijke en gecompliceerde Afrikaanse continent. Ze doorkruisten 14 landen en reden 20.287 km. Over deze 4 maanden durende roadtrip schreef Lex Harding een uniek en persoonlijk boek. Hierin beschrijft hij zijn bijzondere belevenissen in een immens continent dat corruptie, armoede, wreedheid en verdriet even makkelijk blootgeeft als cultuur, schoonheid, geur en kleur. Een opmerkelijk reisverslag van een vader die voor het eerst langdurig met zijn zonen optrekt, met vele details maar ook treffende filosofische gedachten. Voor Lex Harding werd het de reis van zijn leven. De drie katernen met prachtige foto¿s zijn eveneens een mix van de adembenemende omgeving en persoonlijke momenten.Lex Harding is een van de meest succesvolle media-ondernemers van ons land.Hij was niet alleen de populairste radio-discjockey van Nederland, maar ook was hij in de jaren tachtig bepalend voor het muzikale gezicht van Veronica TV met de legendarische muziekprogramma¿s Nederland Muziekland, Countdown en de Top 40.De oud- Nijenrodiaan stond ook aan de wieg van o.a. RTL Nederland, Sky Radio, de Top 40, Radio 538, TMF en Slam FM. In zijn schaarse vrije tijd is Lex Harding een fervent reiziger.

Wil je het boek lezen?De reis van mijn leven - gesigneerde editie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lex Harding. Lezen De reis van mijn leven - gesigneerde editie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN