De wereld dat ben jij

De wereld dat ben jij - Jiddu Krishnamurti | Fthsonline.com

...eld te vormen dat langzaam maar zeker de nieuwe blauwdruk van de mensheid wordt ... De wereld, dat ben jij! - Pioniersmagazine ... . Hoe meer empaten hun unieke kwaliteiten omarmen en benutten, hoe sterker dit veld wordt. De Liefste Van De Wereld Dat Ben Jij! (Hardcover). Marianne Busser en Ron Schröder maakten speciaal voor Valentijnsdag dit bijzondere boekje om aan een... 'De wereld dat ben jij' door Jiddu Krishnamurti - Onze prijs: €19,25 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, woensdag in huis Geschreven bij De Liefste Opa Van De Wereld Dat Ben Jij! Een erg leuk vertederend boekje. Een "kind" vertelt waarom zijn opa de liefste opa van de wereld is. Heel eenv ... Ben jij een empaat? De wereld heeft je nodig, maar vermijd ... ... . Een "kind" vertelt waarom zijn opa de liefste opa van de wereld is. Heel eenvoudig, maar o zo herkenbaar! Geschreven in rijmvorm. Leuk als cadeautje. Het zal menige opa nog trotser doen zijn op zijn kleinkind dan ie al was! De wereld dat ben JIJ. 62 likes. Dit is een pagina die draait om JOU en de wereld waarin we (en dus ook jij) leven en de relatie tussen die twee, op alle mogelijke vlakken. De wereld dat ben jij | ISBN 9789062715107 direct en eenv...

INFORMATIE

AUTEUR
Jiddu Krishnamurti
DIMENSIE
11,78 MB
BESTANDSNAAM
De wereld dat ben jij.pdf

OMSCHRIJVING

'In jezelf ligt heel de wereld besloten en als je weet hoe je moet kijken en leren, sta je voor de deur met de sleutel in je hand. Geen mens ter wereld kan je die sleutel geven of de deur voor je openen. Dat kan je alleen zelf doen'.Onder dit motto houdt Krishnamurti twaalf stimulerende toespraken voor studenten en docenten van vier Amerikaanse universiteiten. Na elke toespraak wordt hij bestookt met vragen over onderwerpen als angst, vooroordelen, liefde, seksualiteit, geconditioneerd zijn, enz. Hoewel hij zich in de eerste plaats lijkt te richten tot de jeugd, is zijn boodschap - zoals eigenlijk altijd - bestemd voor iedereen, voor jong en oud, Oost en West. Het gaat hem vooral om het ontmantelen van het kunstmatige onderscheid dat wij hebben gemaakt tussen onszelf en 'de wereld'. De wereld, zegt Krishnamurti, is niet iets dat op je af komt, maar iets waar je onlosmakelijk mee verbonden bent, waar je in feite één mee bent. Onze kritische, afwijzende en wantrouwende houding tegenover wat wij de wereld noemen dient plaats te maken voor de realiteit van het deelhebben aan die wereld, van het beseffen dat wij het zelf zijn die de wereld vertegenwoordigen en vorm geven.Dit meermalen herdrukte boek verschijnt nu in een geheel herziene vertaling.

Wil je het boek lezen?De wereld dat ben jij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jiddu Krishnamurti. Lezen De wereld dat ben jij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN