Dodensteeg

Dodensteeg - Christian de Coninck | Fthsonline.com

...en een heerlijk kibbelend politieduo: De Coninck op zijn best ... Dodensteeg, Christian de Coninck | 9789089248169 | Boek ... ... . Brussel begin 1919. De Eerste... Brussels politiecommissaris Christian De Coninck (59) brengt met Dodensteeg zijn inmiddels achttiende boek uit. En ook dit verhaal is gebaseerd op ware geb... Dodensteeg. 10,0. Auteur: Christian de Coninck. E-book op Bol.com (€ 12,99) Tweeten. Omschrijving Dodensteeg. Een historische setting, een gruwelijke moord en een heerlijk kibbelend politieduo: De Coninck op zijn best. Brussel begin 1919. De Eerste Wereldoorlog is voorbij. Brus ... Dodensteeg - Christian De Coninck - 9789089248169 | Bruna.nl ... . Brussel begin 1919. De Eerste Wereldoorlog is voorbij. Brussel begin 1919. De Eerste Wereldoorlog is voorbij. De stad begint te herleven en de militairen keren terug van het front. Kolonel Pynaert neemt zijn taak bij de politie weer op en zijn ordonnans De Cruyenaere wordt aangeworven bij de politie. De regering heeft beslist naar analogie van de befaamde Franse Brigades du Tigres, opgericht door Clemenceau, om ook in België een speciale politie ... Dodensteeg E-BOOK Christian de Coninck. Nederlands | E-book € 12,99 + 12 punten . Onmiddellijk beschikbaar. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Onmiddellijk geleverd via e-mail. Omschrijving. Brussel begin 1919. De Eerste Wereldoorlog is voorbij. Dodensteeg . 26/04. Politiecommissaris Christian De Coninck brengt nieuw boek uit: "Gewurgd Brussels meisje uit jaren 20 was inspiratie voor thriller ... Dodensteeg. Bekijk alles van Christian de Coninck. ISBN. 9789089248169. Laat als eerste een recensie achter. Aantal. In Winkelwagen Kolonel Pynaert en zijn ordonnans De Cruyenaere moeten bij een nieuwe naoorlogse elite-eenheid van de politie verschillende moordzaken oplossen.; By Christian De Coninck Dodensteeg is een vervolg op Dodendans en Dodenmars, maar is goed los te lezen.Dodendans en Dodenmars spelen zich af ten tijde van de Eerste Wereldoorlog.In Dodensteeg is de oorlog net voorbij.Kolonel Pynaert (bekend uit de eerste boeken, maar goed te leren kennen via dit boek) gaat weer aan de slag als politiecommissaris en hij zorgt er voor dat zijn ordonnans (Cyriel De Cruyenaere, ook ... Kolonel Pynaert en zijn ordonnans De Cruyenaere moeten bij een nieuwe naoorlogse elite-eenheid van de politie verschillende moordzaken oplossen.; De Christian De Coninck...

INFORMATIE

AUTEUR
Christian de Coninck
DIMENSIE
11,27 MB
BESTANDSNAAM
Dodensteeg.pdf

OMSCHRIJVING

Een historische setting, een gruwelijke moord en een heerlijk kibbelend politieduo: De Coninck op zijn best.Brussel begin 1919. De Eerste Wereldoorlog is voorbij. De stad begint te herleven en de militairen keren terug van het front. Kolonel Pynaert neemt zijn taak bij de politie weer op en zijn ordonnans De Cruyenaere wordt aangeworven bij de politie.De regering heeft beslist naar analogie van de befaamde Franse Brigades du Tigres, opgericht door Clemenceau, om ook in België een speciale politie op te richten, die rechtstreeks zal afhangen van de procureur des Konings. Pynaert isverantwoordelijk voor de oprichting.Ondertussen wordt er in een steeg in Brussel het lichaam gevonden van een tienjarig meisje, dat op een gruwelijke wijze om het leven werd gebracht. De gerechtelijke brigade onder leiding van Pynaert begint de jacht op de dader.Christian De Coninck neemt ons deze keer mee in het Brussel van het interbellum. Een stad die nog niet is geheeld van de oorlogswonden, waar telegrafie en telefonie worden beschouwd als technologische hoogstandjes en waar de politie werkt met het vergrootglas en vooral met veel gezond verstand.In dit boek, dat een vervolg breidt aan 'Dodendans' en 'Dodenmars', die zich afspeelden tijdens wo i, interpreteert De Coninck een waargebeurde zaak die Brussel in die jaren heeft opgeschrikt en in de ban hield.

Wil je het boek lezen?Dodensteeg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christian de Coninck. Lezen Dodensteeg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN