Meisjes zoals wij

Meisjes zoals wij - Cristina Alger | Fthsonline.com

...euw Amsterdam, € 20,00 In de categorie goed schrijvende advocaten neemt Cristina Alger een bijzondere plaats in ... Meisjes zoals wij | Luisterboeken downloaden bij Luisterrijk ... . Haar eerdere thrillers waren lyrisch gerecenseerde bestsellers en ze heeft haar eerste filmcontract al binnen. Meisjes zoals wij. Auteur: Cristina Alger: Voorlezer: Ricky Koole: Speelduur: 7u 39m 40s: Prijs € 14,99. In winkelmand. Op verlanglijst. Beschrijving. Nell heeft nooit een goede relatie gehad met haar vader, rechercheur Martin Flynn. Dus 'Meisjes zoals wij' was voor mij de eerste kennismaking met haar schrijfstijl. En ik kan zeggen, ik heb er ... Meisjes zoals wij - webcat.hostedwise.nl ... . Dus 'Meisjes zoals wij' was voor mij de eerste kennismaking met haar schrijfstijl. En ik kan zeggen, ik heb er absoluut geen spijt van. Want wat een heerlijk boek. Door dit boek ben ik ook meteen nieuwsgierig geworden, naar de andere boeken van Cristina Alger. Meisjes zoals wij Vero las: Cristina Alger - Meisjes zoals wij. 8 mei 2020 8 mei 2020 - Veronique Leave a comment. Op internet zagen wij dat het boek 'Meisjes zoals wij' zou verschijnen. Nadat we gelezen hadden waar het boek over ging, wisten wij dat dit een boek was wat wij graag wilden lezen. Meisjes zoals wij van Cristina Alger is een boeiende thriller over een FBI-agente die haar eigen vader verdenkt van moord. Het is geschreven in de ik-vorm en leest een beetje alsof hoofdpersonage Nell Flynn jou als lezer het verhaal verteld. Nell is een prettig ... Meisjes zoals wij is dan ook moeilijk weg te leggen. Het verhaal houdt je geboeid tot en met de laatste bladzijdes en wordt mooi afgerond, maar het einde voelt wel snel aan en had een wat minder hoog tempo mogen hebben. Cristina Alger heeft een heerlijk boek geschreven: ... Mourik, Paula van - Alger, Christina - Een spannend verhaal met een sterke vrouwelijke hoofdpersoon [Recensie] Hoofdpersoon in Meisjes zoals wij is FBI-agente Nell Flynn. Na jarenlange afwezigheid keert zij terug naar haar ouderlijk huis in Suffolk County. De reden is triest: ...

INFORMATIE

AUTEUR
Cristina Alger
DIMENSIE
7,50 MB
BESTANDSNAAM
Meisjes zoals wij.pdf

OMSCHRIJVING

Wat moet je als fbi-agente als alle sporen van moord naar je eigen vader leiden?Nell heeft nooit een goede relatie gehad met haar vader, rechercheur Martin Flynn. En 'thuis', Suffolk County, zal altijd doordrenkt blijven van herinneringen aan Nells moeder, Marisol, die op brute wijze werd vermoord toen Nell zeven jaar was. Wanneer haar vader tijdens een motorongeluk omkomt, keert Nell terug naar het huis waar ze is opgegroeid en raakt betrokken bij het onderzoek naar de moorden op twee jonge vrouwen. Hoe dieper Nell graaft, hoe waarschijnlijker het is dat haar vader er iets mee te maken had- en dat zijn vrienden bij de lokale politie zijn sporen wissen. En hoe zit het met de moord op haar moeder? Nell is de enige die nu de juiste antwoorden kan vinden.

Wil je het boek lezen?Meisjes zoals wij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cristina Alger. Lezen Meisjes zoals wij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN