Plaagdierboek

Plaagdierboek - Suze Peters | Fthsonline.com

... je zonder gif? Dat staat in het Plaagdierboek door Suze Peters en Lotte Stekelenburg: het onmisbare vervolg op het succesvolle Onkruidboek waarvan al meer dan 10 ... Ziekten en bestrijding: Plaagdierboek ... .000 exemplaren zijn verkocht. Het Plaagdierboek raadt aan kwetsbare planten extra te beschermen. En verder onder andere droog korrelig, scherp spul rond de planten: Verkruimelde eierschalen, houtas, koffieprut, cacaoschillen, dennennaalden, ze houden de slakken tijdelijk tegen. Cacaoschillen vormen daarentegen ook een goede bemesting, maar dat terzijde. Plaagdierboek 'Het Plaagdierboek is een praktische gids, die je heel wat plaagdiere ... Plaagdierboek | Welkom op de Velt-webwinkel ... . Cacaoschillen vormen daarentegen ook een goede bemesting, maar dat terzijde. Plaagdierboek 'Het Plaagdierboek is een praktische gids, die je heel wat plaagdieren leert kennen en meteen toont hoe je er als tuinier mee om kunt gaan. Zonder gif, dus', vertelt auteur Suze Peters. 'Daarnaast is het ook gewoon een lekker leesboek, doorspekt met interviews. 'Plaagdierboek' door Suze Peters, Lotte Stekelenburg - Onze prijs: €17,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Het Plaagdierboek is wederom een fijne, praktische gids met dit keer de 'lastige tuinbeestjes' in de hoofdrol. Denk aan bladluizen, mieren, slakken, wespen, rupsen, mollen en ratten. Waarom zijn ze er en wat zeggen ze over je tuin? Zijn het eigenlijk wel plaagdieren? Door de dieren te leren kennen, komt er meer begrip en tolerantie. Plaagdierboek Het moest een boek worden met tips om vervelende beestjes zonder gif uit de tuin te krijgen. Maar tijdens het maken van het Pla...

INFORMATIE

AUTEUR
Suze Peters
DIMENSIE
4,89 MB
BESTANDSNAAM
Plaagdierboek.pdf

OMSCHRIJVING

Steeds meer mensen voelen de noodzaak om niet meer naar gif te grijpen om belagers in de tuin te lijf te gaan. Maar als je geen chemisch poeder of verdelgende spray meer wilt gebruiken; wat dan wel? Hoe tuinier je zonder gif? Dat staat in dit onmisbare vervolg op het succesvolle Onkruidboek waarvan al meer dan 10.000 exemplaren zijn verkocht.Het Plaagdierboek is wederom een fijne, praktische gids met dit keer de 'lastige tuinbeestjes' in de hoofdrol, zoals bladluizen, mieren, slakken, wespen, rupsen,mollen en ratten. Waarom zijn ze er en wat zeggen ze over je tuin? Door de dieren te leren kennen, komt er meer begrip en tolerantie. En als je ze toch wilt bestrijden,hoe doe je dat dan zonder gif?Het Plaagdierboek is doorspekt met interviews, waarin allerlei mensen aan het woord komen die dagelijks met plaagbeesten te maken hebben. Onder andere de biologisch kweker, de halsbandparkiet onderzoeker, de slakkenman, de fobieënpsycholoog, de kunstenaar, de moestuinier en de wetenschapper. De verhelderende foto's zorgen voor herkenning en bevestiging.

Wil je het boek lezen?Plaagdierboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Suze Peters. Lezen Plaagdierboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN