De Andromeda crisis

De Andromeda crisis - Michael Crichton | Fthsonline.com

...en recent De Andromeda Evolutie, het langverwachte vervolg op De Andromeda Crisis ... De Andromeda crisis - Michael Crichton, Marjolein van ... ... . Lees „De Andromeda crisis" door Michael Crichton verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Van de auteur van Jurassic Park komt een fascinerende thriller over een dodelijk buitenaards micro-organisme dat het com... Bestel De Andromeda crisis van Michael Crichton. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De Andromeda crisis. Uitgever Poema Pocket, Amsterdam Verschenen 1995 ISBN 9024523125 Kenmerken 331 ... De Andromeda crisis (e-Book) - Michael Crichton | Boeken.com ... . Uitgever Poema Pocket, Amsterdam Verschenen 1995 ISBN 9024523125 Kenmerken 331 pagina's, 18 cm Aantekening Vert. van The Andromeda strain. - New York : Knopf, 1969 Oorspr. titel De Andromeda dreiging. - Baarn : Meulenhoff, 1970 [vert. uit het Engels: Marjolein van Velzen] Met lit. opg. Falen zij, dan zijn de gevolgen huiveringwekkend... Bestsellerauteur Michael Crichton (1942-2008) schreef o.a. Jurassic Park en Staat van angst, en was bedenker van hitserie ER. Van Crichton en schrijver Daniel H. Wilson verscheen recent De Andromeda Evolutie, het langverwachte vervolg op De Andromeda Crisis. De Andromeda crisis (Sfi) Tekst hier invullen... Mogelijk gemaakt door Webnode. Maak een gratis website. Webnode De Andromeda crisis Michael Crichton. Van de auteur van Jurassic Park komt een fascinerende thriller over een dodelijk buitenaards micro-organisme dat het complete leven op aarde bedreigt. » Lees verder. € 9,99 bij Bol.com (epub) en 3 andere aanbieders De Andromeda crisis | ISBN 9789024589166 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Falen zij, dan zijn de gevolgen huiveringwekkend... Bestsellerauteur Michael Crichton (1942-2008) schreef o.a. Jurassic Park en Staat van angst, en was bedenker van hitserie ER. Van Crichton en schrijver Daniel H. Wilson verscheen recent De Andromeda Evolutie, het langverwachte vervolg op De Andromeda Crisis. De Andromeda crisis direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. 'De Andromeda cris...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Crichton
DIMENSIE
9,62 MB
BESTANDSNAAM
De Andromeda crisis.pdf

OMSCHRIJVING

Van de auteur van Jurassic Park komt een fascinerende thriller over een dodelijk buitenaards micro-organisme dat het complete leven op aarde bedreigt.Een onbemande satelliet keert terug naar de aarde. Twee mannen treffen bij de landingsplaats – een gehucht met 48 inwoners – slechts lijken aan... de twee mannen sterven vervolgens zelf ook. De satelliet blijkt besmet met een uiterst dodelijk virus. Vier briljante geleerden krijgen de opdracht het raadsel op te lossen in een geheim laboratorium in Nevada. In volstrekte afzondering en aangewezen op elkaar binden zij de strijd aan met de dreigende, wereldomvattende epidemie. Falen zij, dan zijn de gevolgen huiveringwekkend...Bestsellerauteur Michael Crichton (1942-2008) schreef o.a. Jurassic Park en Staat van angst, en was bedenker van hitserie ER. Van Crichton en schrijver Daniel H. Wilson verscheen recent De Andromeda Evolutie, het langverwachte vervolg op De Andromeda Crisis.

Wil je het boek lezen?De Andromeda crisis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Crichton. Lezen De Andromeda crisis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN