Gevorderde eerste hulp

Gevorderde eerste hulp - Pim de Ruijter | Fthsonline.com

...s een moderne uitgave die voorziet in de vraag van veel eerstehulpverleners naar een actueel verdiepingsboek ... Gevorderde eerste hulp door Pim de Ruijter (Boek ... ... . Deze uitgave biedt verdieping in bestaande thema's en verbreding met nieuwe onderwerpen. Gevorderde Eerste Hulp. 2,560 likes. Gevorderde Eerste Hulp is het nieuwe verdiepingsboek voor gevorderde eerstehulpverleners! Gevorderde Eerste Hulp. 2.553 vind-ik-leuks. Gevorderde Eerste Hulp is het nieuwe verdiepingsboek voor gevorderde eerstehulpverleners! Gevorderde Eerste Hulp is een uitgave voor eerstehulpverleners en bedrijfshulpverleners die zich verder willen verdiepen na het behalen van het diploma Eerste Hulp. In de afgelopen jaren is er meer behoefte ontstaan naar een verdiepend boek voor de eerste hulp. Met Gevor ... Vind de beste gevorderde eerste hulp fabricaten en ... ... . In de afgelopen jaren is er meer behoefte ontstaan naar een verdiepend boek voor de eerste hulp. Met Gevorderde Eerste Hulp is er een nieuwe uitgave die verbreding en verdieping Gevorderde Eerste Hulp. 2,563 likes · 1 talking about this. Gevorderde Eerste Hulp is het nieuwe verdie...

INFORMATIE

AUTEUR
Pim de Ruijter
DIMENSIE
8,4 MB
BESTANDSNAAM
Gevorderde eerste hulp.pdf

OMSCHRIJVING

Gevorderde eerste hulp 1e druk is een boek van Pim de Ruijter uitgegeven bij Eduplaza. ISBN 9789491838019 Gevorderde Eerste Hulp is een moderne uitgave die voorziet in de vraag van veel eerstehulpverleners naar een actueel verdiepingsboek. Deze uitgave biedt verdieping in bestaande thema's en verbreding met nieuwe onderwerpen. Het boek is gebaseerd op de ABCDE-methodiek en geeft daarmee de eerstehulpverlener en bedrijfshulpverlener een gestructureerde methode voor de benadering van (ongeval)slachtoffers. Er is ruimschoots aandacht voor onwel wordingen en ongevallen. Voor de evenementenhulpverlener zijn er vele waardevolle tips over de inzet op evenementen en omgang met slachtoffers die alcohol en drugs gebruikt hebben. De Eerste Hulp sluit met dit boek nog beter aan op de professionele hulpverlening.

Wil je het boek lezen?Gevorderde eerste hulp in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pim de Ruijter. Lezen Gevorderde eerste hulp Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN