Inspannings- en sportfysiologie

Inspannings- en sportfysiologie - W Larry Kenney | Fthsonline.com

...ogie 9789035231030. Koop dit studieboek op bookmatch ... Inspannings- en sportfysiologie | 9789035231030 | Tweedehands ... .nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risico met vooraf betalen want wi Samenvatting Inspannings- en Sportfysiologie - Hoofdstuk 1, 2, 5, 7-10, 13, 14, 19-21. hoofdstuk 1, 2, 5, 7-10, 13, 14, 19-21. Universiteit / hogeschool Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Inspannings- en sportfysiologie, geschreven door Jack H. Wilmore & David L. Costill. De samenvattingen zijn ... Inspannings- en sportfysiologie | mijn-bsl ... . Wilmore & David L. Costill. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over energie omzetting, inspanningsfysiologie, werkcollege, Spierweefsel, SBG2, Sacromeer, Sacroplastmatisch reticulum ... Inspannings- en sportfysiologie en andere samenvattingen voor Inspannings- en sportfysiologie, Sport en Bewegen. Samenvatting van alle tentamenstof: Sportkunde jaar 1. Cardiovasculaire systeem, respiratoire systeem, bouw en werking van spieren, neurale sturing va... Inspannings en sportfysiologie . Samenvattingen van het studieboek inspannings en sportfysiologie (isbn: 9789036813259) - Jack H. Wilmore, David L. Costill, W. Larry Kenney koop je op Knoowy om betere cijfers te halen voor uw examens. En de geheel nieuwe, aanvullende digitale verrijking, met videofragmenten, animaties en vragen, completeert deze derde Nederlandse editie.Gedegen kennis van inspannings- en sportfysiologie is onmisbaar voor (aankomende) bewegingswetenschappers, docenten lichamelijke opvoeding, fysiotherapeuten, coaches, trainers en andere professionals op het gebied van bewegen. Inspannings- en sportfysiologie Jack H. Wilmore, PhD David L. Costill, PhD vertaald door Gerard M. van der Poel Inspannings- en sportfysiologie Oorspronkelijke titel: Physiology of Sport and Excercise 'Inspannings- en sportfysiologie' door Larry Kenney, Jack Wilmore, David Costill - Onze prijs: €124,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Koop Inspannings- en sportfysiologie van Kenny, W.Larry met ISBN 9789036813259. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Inspannings- en sportfysiologie wordt 34 keer aangeboden op Bookmatch. En het Inspannings- en sportfysiologie boek is ...

INFORMATIE

AUTEUR
W Larry Kenney
DIMENSIE
8,71 MB
BESTANDSNAAM
Inspannings- en sportfysiologie.pdf

OMSCHRIJVING

Inspanningsfysiologie is de basis voor het begeleiden van bewegen, bijvoorbeeld voor training, bewegingsonderwijs en oefentherapie. Dit boek is zonder twijfel het wereldwijde standaardwerk voor de inspannings- en sportfysiologie. De auteurs van de Engelstalige uitgave, Jack Wilmore, David Costill en Larry Kenney, zijn absolute topwetenschappers op dit vakgebied. Deze tweede, geheel geactualiseerde, Nederlandse editie van Inspannings- en sportfysiologie biedt toegankelijke, goed leesbare, wetenschappelijk onderbouwde, up-to-date kennis. Dit bijzonder complete boek besteedt veel aandacht aan de basisinspanningsfysiologie: 'Hoe werkt het menselijke lichaam tijdens inspanning?' Daarnaast kijkt het uitgebreid naar de invloed van de omgeving op ons lichaam (hoogte, warmte, koude) en naar de invloed van leeftijd en sekse bij inspanning en sport. Verder wordt ingegaan op trainen voor prestaties en de invloed daarop van voeding en lichaamssamenstelling. Ook de aanpak en effecten van bewegen gericht op gezondheid komen uitgebreid aan de orde. De uitgave is rijk geïllustreerd en bevat tal van praktische en aansprekende voorbeelden. Gedegen kennis van inspanningsfysiologie is onmisbaar voor bewegingswetenschappers, (aankomende) docenten lichamelijke opvoeding, fysiotherapeuten, coaches en trainers. Met de kennis van Inspannings- en sportfysiologie, zowel een handboek als een compleet naslagwerk, is het mogelijk uit te groeien tot een professionele begeleider.

Wil je het boek lezen?Inspannings- en sportfysiologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W Larry Kenney. Lezen Inspannings- en sportfysiologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN