Jopie! Jopie! Jopie!

Jopie! Jopie! Jopie! - Fred van Slogteren | Fthsonline.com

...Jopie... Willem van Esterenweg 3 Escharen T: (0486) 47 23 01 Grotestraat 13 Nijmegen T: (024) 322 54 80 Bestel Jopie! Jopie! Jopie! van Fred van Slogteren ... Bij het Friese Workum ligt het paradijs van kunstenaar ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Snackbar Jopie bewijst het tegendeel! In een sfeervolle zetting hebben wij 62 zitplaatsen met een gezellig buiten terras. U kunt bij ons terecht voor frites en snacks, maar ook voor lunches, kinderfeestjes, groepen etc. Met vriendelijke groet, Nieuws en actualiteit. 19 Mar 2020 CORONA Jopie's Schetsboek Met Jopie's Schetsboek kunnen kinderen tijdens hun museumbezoek lek ... Jopie! Jopie! Jopie! - Fred van Slogteren - 9789089758835 ... ... . Met vriendelijke groet, Nieuws en actualiteit. 19 Mar 2020 CORONA Jopie's Schetsboek Met Jopie's Schetsboek kunnen kinderen tijdens hun museumbezoek lekker aan de slag! Ieder kind krijgt Jopie's Schetsboek, deze is bij de kinder-entreeprijs inbegrepen. Verder krijgen onze jonge bezoekers een Jopie-koffertje, gevuld met spulletjes die ze mogen gebruiken voor de opdrachten, gedurende het museumbezoek te leen. Welkom op de website van Jopie Jong Woninginrichting.Op onze website kunt u ee...

INFORMATIE

AUTEUR
Fred van Slogteren
DIMENSIE
12,22 MB
BESTANDSNAAM
Jopie! Jopie! Jopie!.pdf

OMSCHRIJVING

De biografie van Joop Zoetemelk, de beste Nederlandse wielrenner in de geschiedenis. "JOPIE, JOPIE, JOPIE !!!' was de aanmoediging die tijdens zijn carrière zo vaak te horen was. Zoetemelk was enorm populair bij het gewone wielervolk. Hij werd bewonderd om zijn bijzondere talent en zijn aanstekelijke eenvoud. Jopie was van het volk, de gewone man van bier en patat die zijn sport destijds beleefde met het geluk die de overwinningen van Het Gouden Kwartet (Zoetemelk, Kuiper, Raas en Knetemann) hem bezorgden. Het aandeel van Joop daarin was bijzonder groot.Zoetemelk werd met voorsprong de beste Nederlandse wielrenner aller tijden. Of hij dat zal blijven ligt in de toekomst verborgen, maar het wordt een hele klus zijn talloze successen te overtreffen. Zoetemelks naam prijkt op alle erelijsten van grote en belangrijke wedstrijden. Hoogtepunten zijn de overwinningen in de Tour de France, het wereldkampioenschap op de weg bij de beroepsrenners en de Vuelta a España.Auteur Fred van Slogteren bracht vele uren bij Joop Zoetemelk door. In een monoloog vertelt Nederlands grootste coureur over zijn leven en wielercarrière. Ook bezocht Van Slogteren Zoetemelks familieleden, collega-renners (waaronder Eddy Merckx en Bernard Hinault), ploegleiders en een aantal journalisten. Joop Zoetemelk bezet de achtste plaats op de internationale ranglijst van de beste wielrenners aller tijden. Ruim drie decennia na zijn afscheid is hij nog altijd een voorbeeld voor iedere sportman. Deze biografie geeft een compleet beeld van de talentvolle sportman wiens karakter werd gevormd door het Zuid-Hollandse polderland en die uitgroeide tot de grootste Nederlandse wielrenner ooit. Fred van Slogteren schreef een groot aantal wielerboeken. Bij Just Publishers verschenen eerder Raas, de zwijgende legende, Jan Janssen, alleen het hoogste telde en Peter Post, een fenomeen in de wielersport.

Wil je het boek lezen?Jopie! Jopie! Jopie! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fred van Slogteren. Lezen Jopie! Jopie! Jopie! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN