Microsoft Powerpoint 2016 voor Dummies

Microsoft Powerpoint 2016 voor Dummies - Doug Lowe | Fthsonline.com

...soft PowerPoint 2016 voor Dummies' heb je een handige gids die je stap voor stap langs de verschillende onderdelen van PowerPoint leidt ... Microsoft PowerPoint 2016 voor Dummies… - voor €23,99 ... . WEBTIP. Op Fotografie-boek.nl vind je een ... Met Microsoft PowerPoint 2016 voor Dummies maak je op eenvoudige wijze kennis met de meest gebruikte presentatiesoftware ter wereld. Het staat boordevol informatie over alle functies die je nodig hebt - zónder ingewikkeld jargon! Get this from a library! Microsoft PowerPoint 2016 voor dummies. [Doug Lowe; Jan van de Westelaken; Marc Regenboog] 'Microsoft Office 2016 voor Dummies' leidt je stap voor stap langs de verschillend ... Microsoft Powerpoint 2016 voor Dummies door Doug Lowe ... ... . [Doug Lowe; Jan van de Westelaken; Marc Regenboog] 'Microsoft Office 2016 voor Dummies' leidt je stap voor stap langs de verschillende onderdelen van het Office-pakket. Maak je punt met Word, gebruik spreadsheets in Excel, geef overtuigende presentaties met PowerPoint, beheer je e-mail met Outlook en organiseer je gegevens met Access. En dat allemaal snel en eenvoudig! Deze handige gids gaat specif...

INFORMATIE

AUTEUR
Doug Lowe
DIMENSIE
5,29 MB
BESTANDSNAAM
Microsoft Powerpoint 2016 voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Met Microsoft PowerPoint 2016 voor Dummies maak je op eenvoudige wijze kennis met de meest gebruikte presentatiesoftware ter wereld. Het staat boordevol informatie over alle functies die je nodig hebt - zonder ingewikkeld jargon! Met duidelijke illustraties en stap-voor-stap instructies laat het boek zien hoe je professionele PowerPoint-presentaties kunt maken. Van het maken en bewerken van slides en het toevoegen van audio en video tot het werken met diamodellen en sjablonen: deze praktische gids is de snelle en gemakkelijke manier om PowerPoint voor jou te laten werken. Of je nu een beginner bent of je PowerPoint-vaardigheden wilt uitbreiden, met dit boek kun je zonder stress met PowerPoint aan de slag! Uiteraard is deze editie geheel up-to-date voor Microsoft PowerPoint 2016.Doug Lowe heeft meer dan veertig Voor Dummies-boeken geschreven, waarvan er in totaal meer dan een miljoen exemplaren zijn verkocht.

Wil je het boek lezen?Microsoft Powerpoint 2016 voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Doug Lowe. Lezen Microsoft Powerpoint 2016 voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN